Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

NLP-koulutus

Kansainvälisen tason NLP-koulutusta


Kuvittele, miltä sinusta tuntuisi, mikäli kykenisit ajattelemaan asioista uudella tavalla ja saamaan näin ollen aikaan asioita, joita et aiemmin tuntunut saavan millään aikaan. Mitä sinulle merkitsisi, mikäli osaisit kommunikoida asiasi siten, että viesti menee perille ja saa aikaan haluamiasi vasteita muissa ihmisissä? Entä mitä jos oppisit hallitsemaan tunnetilojasi paremmin? Mitä kaikkea se mahdollistaisi sinulle?

Opi menestyksekkään kommunikoinnin, kyvykkään ajattelun ja hyvän motivaation salaisuudet. Saa selville kuinka ohjaat omia aivojasi uusilla malleilla ja uskomuksilla, saavuttaen menestystä tavoilla sekä tilanteissa, joiden et ehkä aiemmin ajatellut olevan mahdollisia. Opi uusin itsensä kehittämisen teknologia, mitä on tarjolla. Neuro-lingvistisen ohjelmoinnin (NLP:n) avulla opit, kuinka saat aikaan merkittäviä muutoksia itsessäsi sekä muissa ihmisissä nopeasti, helposti ja hienovaraisesti.

Tutustumalla NLP:hen hankit itsellesi parhaat tekniikat, joita on kehitetty tunneyhteyden luomiseen, itsensä kehittämiseen, myyntiin, vaikuttamiseen ja moneen muuhun! Anna itsellesi kokemus, jollaista et ole koskaan aiemmin kokenut… Hanki itsellesi NLP-koulutus kauttamme ja avaa portit seikkailuun!

Seuraavat NLP:n peruskurssimme ovat:

1.-7.7.2024 Helsingissä

HAE MUKAAN KURSSILLE

 

nlp-society-logos

 

Flow Mentaalivalmennus tuottaa NLP:n (Neuro-Linguistic Programming) kehittäjän Dr. Richard Bandlerin ja The Society of NLP™:n lisensoimia korkealuokkaisia ja tehokkaita NLP-koulutuksia.

NLP-koulutus tuo osallistujilleen lähes poikkeuksetta huikean määrän parannusta heidän elämänlaatuunsa. Miljoonat ihmiset ovat päässeet eroon peloistaan, rajoittavista uskomuksistaan sekä saaneet tilalle uudenlaisia, parempia tapoja ajatella ja toimia. Monet ovat saaneet elämälleen uuden, paremman suunnan, moni on päässyt eroon haitallisista tavoistaan, moni saanut työuransa uuteen lentoon.

NLP-koulutus auttaa sinua ymmärtämään paremmin sekä itseäsi että muita ihmisiä. NLP:n avulla löydät keinoja saavuttaa juuri niitä asioita, joita haluat oikeasti saavuttaa. Lisäksi opit kuinka voit hyödyntää taitojasi myös muiden auttamiseen.

”Minulle selkeitä ohjeita omassa muutoksessani antoi NLP (Neuro linguistic programming). Olin tätä aihetta lueskellut jo aiemmin opiskeluaikana, ja joitain tehtäviä olin tehnyt. Kuitenkaan en ihan täysin ollut saanut elämääni sille mallille, kuin olisin halunnut. Puolisen vuotta sitten päätin, että nyt tälle tarvitsee tehdä jotain, ja lähdin opiskelemaan NLP.tä enemmän, jotta pystyn tulevaisuudessa auttamaan myös muita.
Opin itsestäni aivan valtavasti. En ole täydellinen, enkä koskaan tule olemaankaan, mutta olen hyvä juuri tällaisena. Pystyn suhtautumaan itseeni ja muihin hyväksyvämmin. Joskus saan itseni kiinni vanhoista ajatusmalleista, tunnistan nämä tilanteet nyt aiempaa paremmin. Ja koska tunnistan häiritsevän käytöksen/ajatuksen itsessäni, pystyn sen myös muuttamaan.” -Hanna Tuominen (Lainaus NLP-kurssilaisemme blogikirjoituksesta My Dreams, My Happiness… I Will Make it Happen!)

NLP ja henkilökohtainen vapaus

Henkilökohtaisella vapaudellasi tarkoitamme kykyä tuntea mitä haluat, niin että pelkojen, surun ja vihan kahleet on rikottu. Nämä kahleet ovat muodostuneet meille elämämme varrella negatiivisina tunteina, rajoittavina uskomuksina ja tuhoisina käyttäytymisinä.

NLP:n avulla kykenet murtamaan elämääsi rajoittaneet kahleet ja elämään enemmän positiivisissa tunnetiloissa, itseesi ja mahdollisuuksiisi uskoen sekä käyttäytyen tavoilla, jotka tuottavat sinulle niitä asioita, joita elämässäsi haluat saavuttaa.

Tilaa itsellesi ilmainen Saavuta aito vapaus -nettivalmennussarja täältä.

Sinä hallitset elämääsi enemmän kuin ajatteletkaan.


Katso ja kuuntele mitä kurssilaisemme kertovat kursseistamme:

Vaikka NLP-kurssimme ovatkin rentoja ja huumorilla höystettyjä aikuiskoulutuksia, ne eivät kuitenkaan sisällä mitään tekopirteitä nauruharjoituksia tai new age -hömppää. Meidän peruskursseillamme opit taatusti NLP:n perusteet sekä kaikki perustekniikat, joiden avulla voit tehdä käytännössä jo kaiken sen, mikä NLP:n avulla on ylipäätään mahdollista. Kertaamalla kursseja sekä osallistumalla jatkokoulutukseen syvennät osaamistasi sekä opit hallitsemaan NLP:n tarjoamat mahdollisuudet aina vain paremmin.

NLP:n kehittäjä Dr. Richard Bandler ja Flow Mentaalivalmennuksen valmentaja Hannu Pirilä Orlandossa, Floridassa 2011

NLP:n kehittäjä Dr. Richard Bandler ja Flow Mentaalivalmennuksen valmentaja Hannu Pirilä Orlandossa, Floridassa 2011

Flow Mentaalivalmennuksen valmentajat ovat saaneet oppinsa ja sertifiointinsa suoraan NLP:n kehittäjältä, Dr. Richard Bandleriltä. Sitoudumme näin ollen myös noudattamaan The Society of NLPTM:n kansainvälistä koulutusohjelmaa. Tämä takaa lisäksi sen, että Flow Mentaalivalmennuksen NLP-kursseille osallistumisesta ja menestyksekkäästä suorittamisesta kurssilaisillemme myönnetään Dr. Richard Bandlerin itsensä allekirjoittaman sertifikaatti NLP-osaamisestaan.

Flow Mentaalivalmennuksen NLP-koulutukset ovat ammattimaisuudestaan huolimatta rentoja ja käytännönläheisiä – ja sen vuoksi äärimmäisen tehokkaita. Niitä varten et tarvitse korkeakoulutaustaa tai muuta erityisosaamista. Tärkeintä on oma halusi oppia jotain, josta on sinulle hyötyä käytännöllisesti katsoen millä elämän osa-alueella tahansa. Ja kun olet alkanut oppia, huomaat haluavasi oppia aina vain enemmän.

”Moi Hannu! 
Suurkiitos huikeasta, elämänmullistavasta koulutuksesta. Ihan ehdottomasti paras koulutus missä olen ikinä ollut. Olen ihan myyty NLP:lle, metodeille ja näille ajatuksille. Lisäksi sinun ammattitaitosi ja otteesi kouluttajana oli inspiroivaa ja voimallista ja lisäksi oli hyvin turvallinen ja lämmin tunne koko koulutuksen ajan.” -Eeva Nurmi, työterveyslääkäri, Kuopio

”Olen kokenut Flow Mentaalivalmennuksen NLP-kurssit huikeana kasvualustana.” -Henriikka Konki (Lainaus NLP-kurssilaisemme blogikirjoituksesta Ei mitään lauantaisen lottoarvonnan tasoista self-help kamaa)

”JouHou ja HuhHuh!
Kannattaa luottaa intuitioon ja mennä sen mukana, loistavan kouluttajan Hannu Pirilän johdolla, löysin vahvemman minäni.
Uskomattomien uskomusten tarinat himmenevät ja mieli kirkastuu näkemään elämääni vahvemmin ja selkeämmin.
Jos olet miettinyt NLP koulutusta, älä turhaan -voit huoletta mennä sinne samantien!” -Kaisa Lumiaho, Kempele

Flow Mentaalivalmennus tarjoaa huipputason sertifioitua NLP-koulutusta ennen kaikkea järkevään hintaan. Kansainvälisesti sertifioidun seitsemänpäiväisen  NLP:n peruskurssin hinta on Flow Mentaalivalmennukella ainoastaan 1 770 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %), The Society of NLP™:n sertifioinnin, kirjapaketin ja kurssimateriaalin, kahvit/teet koulutuspäivinä sekä 100 %:n tyytyväisyystakuun! Kaiken lisäksi kouluttajanasi toimii NLP:n kehittäjän Dr Richard Bandlerin kansainvälisen avustavien kouluttajien tiimin ainoa suomalainen jäsen ja Licensed Master Trainer of NLPTM Hannu Pirilä.

Tutustu NLP-kurssiemme osamaksuvaihtoehtoihin täällä.


Mitä on NLP?

Lyhimmillään NLP:tä voisi kuvata sanomalla, että se on malli siitä miten aivomme toimivat. NLP on myös suuri määrä erilaisia tekniikoita ja harjoituksia, joilla voimme opettaa aivojamme, ja sen myötä itseämme, toimimaan tarkoituksenmukaisemmin. NLP:n avulla voimme saavuttaa niitä asioita, jotka ovat meille elämässämme tärkeitä.

» Lue lisää


NLP:n peruskurssi

Seitsemänpäiväinen Licensed Practitioner of NLP® –koulutus on NLP:n peruskurssi, jossa opit kaikki tärkeimmät NLP:n perustekniikat ja –taidot.

» Lue lisää

 

Seuraavat NLP:n peruskurssimme ovat:

1.-7.7.2024 Helsingissä

HAE MUKAAN KURSSILLE

 

 


Business NLP -koulutus

Licensed Business Practitioner of NLPTM –koulutuksessa opit soveltamaan NLP:tä nimenomaan yritysmaailmassa, mukaanlukien myyntityö, johtaminen, henkilöstöhallinto, markkinointi, vaikuttava kommunikointi, strategiat ja paljon muuta. Kouluttajanasi toimii Hannu Pirilä, Suomen ainoa (ja yksi neljästä koko maailmassa) Licensed Master Trainer of NLP® for Business –kouluttaja.


NLP:n jatkokurssi

Licensed Master Practitioner of NLP® –koulutuksessa opit lisää NLP-taitoja, mutta ennen kaikkea syvennät jo peruskurssilla opittuja taitoja. Licensed Master Practitioner of NLP® –koulutuksen edellytyksenä on hyväksyttävästi suoritettu Licensed Practitioner of NLP® tai Licensed Business Practitioner of NLPTM  –koulutus.

» Lue lisää

 

Seuraava NLP:n jatkokurssimme on keväällä 2024 Helsingissä

 


Usein kysyttyä NLP-kursseistamme

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin NLP-koulutuksiamme koskien.

» Lue lisää


Kenelle NLP-koulutus on tarkoitettu?

Suuri osa NLP:n peruskurssille tulijoista tulee hakemaan ennen kaikkea apua ja ymmärtämystä omiin ongelmiinsa ja haasteisiinsa. Seitsemän päivän intensiivisen, mutta rennon, koulutuksen jälkeen he lähtevät jatkamaan elämäänsä aivan uusin ajatuksin ja näkemyksin. Moni tällainen kurssilainen kertookin saaneensa NLP-koulutuksessa muutamassa päivässä sen avun, jota he ovat vuosia yrittäneet saada esim. erilaisten terapioiden avulla – siinä kuitenkaan aiemmin onnistumatta.

NLP ei kuitenkaan ole terapiaa vaan valmennusta. NLP ei tongi menneisyyttä vaan suuntaa katseen tulevaisuuteen ja onnistuneeseen, tarkoituksenmukaiseen muutokseen. NLP:n juuret ovat onnistumisen ja menestymisen mallintamisessa; siinä, miten jotkut ovat onnistuneet pääsemään eroon peloistaan ja rajoittavista uskomuksistaan; siinä, miten elämässä onnistujat ajattelevat ja toimivat.

Niinpä toinen pääryhmä ihmisiä, jotka hakeutuvat NLP-kurssille, ovat ne, jotka haluavat vielä enemmän elämältä: enemmän nautintoa, enemmän onnistumisia, enemmän menestystä, enemmän onnellisuutta. Ja sitä he myös saavat. NLP:n avulla he voivat oppia rakentamaan elämästään juuri sellaisen taideteoksen kuin he itse haluavat.

Kuulostaako utopialta? Moni NLP:n opiskelija tulee peruskurssille epäilevänä, mutta toiveikkaana. Moni heistä ei kurssin päätyttyä ole enää toiveikas, vaan innoissaan.

”NLP-kurssilla tehty Fast Fobia Cure avoimen veden pelkoani kohtaan tuotti uskomattomia tuloksia. Olen todistanut nyt itselleni useaan otteeseen, ettei pelko enää hallitse minua. Meksikossa olessani nautin suunnattoman paljon uimisesta meressä. Pääsin ihailemaan värikkäitä kaloja snorklauksen merkeissä ja muutenkin uin sydämeni kyllyydestä. Kiitos Hannu Pirilä on hieno tunne kun ei tarvitse pelätä, vaan voi keskittyä nauttimaan.” -Aki L., Helsinki

Miten me opetamme kaiken tuon?

Käytämme jonkin verran luennointia ja runsain mitoin vuorovaikutuksellisia harjoitteita ja demonstraatioita. Ihmiset kursseillamme oikeasti harjoittelevat taitoja toistensa kanssa turvallisessa ympäristössä. Pääset kokeilemaan jokaista uutta taitoa ensin ja sitten laitamme palaset yhteen! NLP ei ole tiedollinen harjoite, se on kokemuksellinen seikkailu. Sinun tulee tehdä sitä oppiaksesi sen.

Toimi siis nyt ja tee elämässäsi juuri se muutos, jonka sinä haluat tehdä. Ota ensimmäinen askeleesi ja ilmoittaudu kurssille nyt.

Viisi syytä osallistua NLP-koulutukseen

NLP on kenties tehokkain tapa kehittää itseään ja saada käyttöön sisäiset voimavaramme.

Sertifioitu NLP:n peruskurssi on seitsemän päivää kestävä intensiivinen, mielenkiintoinen ja hämmästyttävän hauska matka ihmismieleen ja henkilökohtaiseen vapauteen.

Jos yllämainittu ei vielä riitä perusteeksi osallistua NLP-kurssille, niin tässä vielä viisi syytä lisää:

  • NLP:ssä kiinnostuksen kohteena eivät ole ongelmat ja niiden historia, vaan taito, taitavuus, onnistumiset sekä niiden rakenne. NLP on ennen kaikkea teknologia, jonka avulla saadaan aikaan toivottuja muutoksia.
  • NLP on yleiskäyttöinen. Voit hyödyntää NLP-osaamistasi eri yhteyksissä; niin työssäsi, harrastuksissasi, ihmissuhteissasi kuin oman itsesi kehittämisessäkin.
  • NLP:n avulla opit tekemään parempia valintoja ja päätöksiä sekä kykenet rakentamaan elämästäsi juuri sellaisen kuin haluat itsellesi rakentaa.
  • NLP:n avulla opit auttamaan paitsi itseäsi, myös muita ihmisiä.
  • Monet sertifioidun NLP:n peruskurssin käyneet sanovat sen olleen ylivoimaisesti paras koulutus, missä he ovat ikinä olleet.

Tutustu koulutuskalenteriimme ja varaa paikkasi NLP-kurssille nyt.

Lue myös valmentajamme Hannu Pirilän kirjoitukset Mitä hyötyä on NLP-koulutuksesta? sekä 3 toimivaa NLP-tekniikkaa, jotka voit ottaa käyttöön muutamassa minuutissa.


Seuraavat NLP:n peruskurssimme ovat:

1.-7.7.2024 Helsingissä

HAE MUKAAN KURSSILLE

 


Kun  haluat tilata sertifioidun NLP-koulutuksen yritykseesi/yhteisöösi tai kun haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä:
info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281

Katso koulutuskalenteristamme kaikki kurssimme ja ilmoittaudu jo tänään!