Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Burnout, boreout ja flow

Burnoutia voidaan kuvata äärimmäisenä, pitkään jatkuneena stressitilanteena. Burnout oireet ilmenevät usein masennuksen kaltaisena tilana ja kyvyttömyytenä tehdä juuri mitään.

Boreout puolestaan on pitkään jatkunut totaalisen tylsistymisen tila, jonka oireet ovat hyvin samankaltaisia burnoutin kanssa.

Näiden kahden äärimmäisyyden ikään kuin välissä kulkee sitten äärimmäisen nautinnollinen flow-tila, jolloin työt ja tehtävät sujuvat tehokkaasti ja vaivattomasti.

Miten siis välttää burnout- ja boreout-tiloja? Entä kuinka mahdollistaa flow-tilaan pääsy mahdollisimman usein ja helposti?

Burnout, boreout ja flow –valmennus antaa eväät tehokkaampaan ja nautinnollisempaan suorittamiseen, olipa kyseessä sitten tutkimustyö, myyntityö, urheilusuoritus tai vaikkapa kodin suursiivous. Valmennus auttaa myös mm. työssä jaksamiseen, huippusuorituksen saavuttamiseen, henkiseen hyvinvointiin sekä yleiseen elämänlaadun parantamiseen.

Burnout, boreout ja flow -valmennuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

Valmennus sopii ennen kaikkea niille, jotka haluavat saada aikaiseksi hyviä tuloksia ilman jatkuvia stressitiloja ja jotka haluavat enemmän henkistä hyvinvointia elämäänsä. Valmennus antaa osallistujille käytännön työvälineitä sekä omaan elämään että muiden johtamiseen.

Valmennuksen jälkeen osallistujilla tulee olemaan käytännön taitoja auttaa sekä itseään että muita saavuttamaan flow-tila helpommin eri yhteyksissä.

 

Valmentajana toimii Hannu Pirilä, eMBA, Licensed Trainer and Master Practitioner of NLPTM, Licensed NLPTM Coach, Licensed Business NLPTM Master Practitioner