Valmentajat

Flow Mentaalivalmennuksen valmentajat ovat omien erityisosaamisalueidensa huippuasiantuntijoita ja valmentamisen ammattilaisia.

Hannu Pirilä

Valmentaja Hannu PiriläHannun erityisosaamisalueita ovat yrityspuolen valmennukset ja urheilijoiden henkiset valmennukset sekä NLP-koulutukset.

Hannulla on pitkä kokemus yritysmaailman esimies- ja johtotehtävistä, laaja-alainen tausta urheilijana ja urheiluvalmentajana sekä erittäin kattava NLP-osaaminen.

» Lue lisää


Timo Räkköläinen

Valmentaja Timo RäkköläinenTimo on erikoistunut urheilun henkiseen valmennukseen, jonka osaamista hän on siirtänyt menestyksekkäästi myös yritysmaailman valmennuksiin. Kattavan NLP-kouluttautumisensa kautta Timolla on myös erinomainen kyky valmentaa ihmisiä ja saada esiin heidän henkiset voimavaransa.

Timo on taustaltaan MM-tason kamppailu-urheilija, joka tietää mitä kansainvälinen menestys vaatii. Timon kokemus ja osaaminen Suomen suurimman kamppailu- ja itsepuolustuskoulun omistajana ja pääopettajana kertoo hänen kiistämättömästä ammattitaidostaan valmentajana.

» Lue lisää


Aleksi Litovaara

Aleksi LitovaaraAleksi on entisenä Olympia-tason huippu-urheilijana erityisesti urheilun henkisen valmennuksen ammattilainen.

Tämän lisäksi, ja osittain koska Aleksi on toiminut 17-vuotiaasta lähtien yrittäjänä, on hän myös kovan luokan yrityscoach, NLP -valmentaja, Mindfulness-ohjaaja ja luennoitsija.

» Lue lisää

 

 

Kun haluat ilmoittautua koulutukseen, tilata sellaisen yritykseesi tai urheiluseurallesi, tai kun haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä:

info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281