Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Valmentajat

Flow Mentaalivalmennuksen valmentajat ovat omien erityisosaamisalueidensa huippuasiantuntijoita ja valmentamisen ammattilaisia.

Hannu Pirilä

Valmentaja Hannu PiriläHannun erityisosaamisalueita ovat yrityspuolen valmennukset ja urheilijoiden henkiset valmennukset, elämänmuutos-valmennukset, hypnoterapia sekä NLP-koulutukset.

Hannulla on pitkä kokemus yritysmaailman esimies- ja johtotehtävistä, laaja-alainen tausta urheilijana ja urheiluvalmentajana sekä erittäin kattava NLP-osaaminen.

» Lue lisää


Timo Räkköläinen

Valmentaja Timo RäkköläinenTimo on erikoistunut urheilun henkiseen valmennukseen, jonka osaamista hän on siirtänyt menestyksekkäästi myös yritysmaailman valmennuksiin. Kattavan NLP-kouluttautumisensa kautta Timolla on myös erinomainen kyky valmentaa ihmisiä ja saada esiin heidän henkiset voimavaransa.

Timo on taustaltaan MM-tason kamppailu-urheilija, joka tietää mitä kansainvälinen menestys vaatii. Timon kokemus ja osaaminen Suomen suurimman kamppailu- ja itsepuolustuskoulun omistajana ja pääopettajana kertoo hänen kiistämättömästä ammattitaidostaan valmentajana.

» Lue lisää


Aleksi Litovaara

Aleksi LitovaaraAleksi on entisenä Olympia-tason huippu-urheilijana erityisesti urheilun henkisen valmennuksen ammattilainen.

Tämän lisäksi, ja osittain koska Aleksi on toiminut 17-vuotiaasta lähtien yrittäjänä, on hän myös kovan luokan yrityscoach, NLP -valmentaja, Mindfulness-ohjaaja ja luennoitsija.

» Lue lisää

 

 

Kun haluat ilmoittautua koulutukseen, tilata sellaisen yritykseesi tai urheiluseurallesi, tai kun haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä:

info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281