Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Vetovoiman laki ja NLP -kirja

Vetovoiman laki ja NLPVetovoiman laki ja NLP on valmentajamme Hannu Pirilän neljäs kirja. Tämä kirja on opas siihen, kuinka parannat merkittävästi elämänlaatuasi ja saavutat haluamiasi asioita elämässäsi yhdistäen vetovoiman lain neuro-lingvistisen ohjelmoinnin, NLP:n, tekniikoihin. Uskoitpa sitten vetovoiman lakiin tai et.

”Loistava ja selkeästi kirjoitettu kirja! Kirjan opit ja tekniikat auttavat sinua pääsemään linjaan vetovoiman lain kanssa luodaksesi elämästäsi sellaista, jota haluat sinne sydämestäsi vetää. Nouset tämän kirjan avulla uudelle tasolle. Käytä harjoituksiin aikaa ja älä kiirehdi.”
Juha Kivinen, Henkinen valmentaja

Vetovoiman lain sanotaan olevan yksi maailmankaikkeuden laeista, aivan kuten painovoima. Sen sanotaan olevan aina voimassa ja toimivan elämässäsi juuri tälläkin hetkellä. Yksinkertaisuudessaan vetovoiman laki on sitä, että vedät puoleesi asioita ajatuksillasi ja tunteillasi niin hyvässä kuin pahassa. Se mihin ohjaat energiasi ja huomiosi, palaa takaisin.

Lyhimmillään puolestaan NLP:tä voisi kuvata sanomalla, että se on malli siitä, miten aivomme toimivat. NLP on myös suuri määrä erilaisia tekniikoita ja harjoituksia, joilla voimme opettaa aivojamme, ja sen myötä itseämme, toimimaan tarkoituksenmukaisemmin. NLP:n avulla voimme saavuttaa niitä asioita, jotka ovat meille elämässämme tärkeitä.

Kirja antaa selkeän kuvauksen siitä, mitä ovat vetovoiman laki ja NLP, neuro-lingvistinen ohjelmointi. Tämän lisäksi kirja kertoo vetovoiman lain eri osa-alueista ja kuinka voit hyödyntää NLP-tekniikoita eri osa-alueiden aktivoimiseksi elämässäsi. Kirja esittelee myös selkeät ohjeet tekniikoiden tekemiseen.