Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Kuinka myydä menestyneesti alati muuttuvassa ympäristössä? Miten motivoit kaikkia yrityksen työntekijöitä nyt ja tulevaisuudessa? Kuinka muutosprosessi viedään läpi niin, että jokainen ymmärtää muutoksen taustat ja sitoutuu uuteen toimintatapaan? Tässä muutama esimerkki kysymyksistä joihin törmää useimmissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Riippumatta siitä haluammeko poistaa tieltämme jonkun esteen tai ongelman, tai asettaa itsellemme ja organisaatiollemme uusia haastavampia tavoitteita, on kannattavan kasvun ja olemassa olevan liiketoiminnan sekä muun toiminnan edellytykset taattava. Tämän lisäksi on huolehdittava siitä, että ihmiset ja organisaatio pysyvät vauhdissa mukana ja kehittävät osaamistaan tilanteesta riippumatta sitoutuneina yritykseen/organisaatioon.

Lukuisat tutkimukset ovat todistaneet, että se mitä henkilölle sanoo on äärimmäisen pienessä roolissa siinä miten henkilö viestin kokee. Paljon tärkeämpää on se miten ihminen sanoo asiat ja mitä tuntemuksia sanaton viestintä herättää vastaanottajassa.

LAB ProfileTM on muualla Euroopassa suurta suosiota saavuttanut, mutta Suomessa melko uusi ja ainutlaatuinen tuote, jonka avulla voit oppia johtamaan ja vaikuttamaan henkilöihin ja organisaatioihin huomaamattomasti. Kuuntelemalla toisen henkilön puheen rakennetta ja lukemalla hänen sanatonta viestintäänsä saamme selville millä luontaisella tavalla kyseinen henkilö haluaa eri tilanteissa toimia.

LAB ProfileTM on oikea tuote mm. seuraaviin tilanteisiin:

  • Tunneyhteyden ja luottamuksen luomiseen ihmisten välillä niin, että kommunikointi on helppoa
  • Organisaatioiden muutostilanteiden läpivientiin kivuttomasti
  • Myyntisyklien lyhentämiseen ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen
  • Onnistuneiden markkinointikampanjoiden luomiseen
  • Sopivien ihmisten löytämiseen yritykseen
  • Merkittävästi parantamaan neuvottelutuloksia ja vähentämään erimielisyyksiä
  • Helpottamaan kehityskeskusteluja ja ammatillista neuvonantoa sekä sparrausta
  • Lisäämään tietoisuutta itsestään ja muista
  • Auttamaan luomaan menestyviä tiimejä korostamalla niiden vahvuuksia heikkouksien sijaan

Asiakasyrityksen ja erilaisten työyhteisöjen tarpeisiin räätälöidyt LAB ProfileTM henkilöstövalmennukset ovat työnantajan sijoitus arvokkaaseen voimavaraan, oikeaan henkilöstöön. Oikeat henkilöt tekevät yrityksen ja työyhteisön tuloksen. Mitä korkeammalla tasolla työntekijän tai työtiimin suorituskyky, hyvinvointi ja motivaatio ovat, sitä parempia tuloksia he saavat aikaan. Tämä tuote on tehokas työkalu henkilöstön energian, motivaation, tahtotilan, yhteistyökyvyn sekä kommunikaation parantamiseen.

 

”Tilasin Hannu Pirilältä LAB-profiilit Restel Hotel Group:in yritysmyynnin myyntipäälliköistä ja itsestäni. Hannu teki profiloinnit tehokkaasti ja toimitti profiileista selkeän yhteenvedon, jonka kävimme läpi palautepalaverissa. Sen lisäksi, että profiloitavat henkilöt itse kokivat profiloinnin ja siitä saamansa välittömän palautteen erittäin mielenkiintoiseksi ja motivoivaksi, profiileista on ollut runsaasti hyötyä mm. esimies/alais –keskusteluissa, organisaation suunnittelussa sekä työnohjauksessa ja yleisessä kommunikoinnissa. 
Suosittelen Hannun LAB-profilointia kaikille, jotka haluavat parantaa kommunikointia organisaatiossaan sekä ymmärtämystään henkilökunnastaan.”

Jan-Erik Lagerström 
Myyntijohtaja 
Restel Oy 
(Restel on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys 47 hotellillaan ja 254 ravintolallaan.)

 

Kiteytettynä, LAB ProfileTM on NLP:n metaohjelmiin pohjautuva profilointi, joka tarjoaa ainutlaatuisen työkalun vuorovaikutukseen ja ihmisen mieleen vaikuttamiseen. Tämä on työkalu, joka tuottaa tuloksia ja on hyödynnettävissä päivittäin.

Paitsi että kaikki Flow Mentaalivalmennuksen valmentajat ovat Licensed LAB ProfileTM Practitioner –tutkinnon suorittaneita, Hannu Pirilä on tiettävästi Suomen kokenein LAB-profiilien tekijä sadoilla tehdyillä profiloinnillaan. Hannu on tehnyt LAB-profiileja paitsi yritysten ja yhteisöjen henkilöstölle, myös ammattiurheilijoille. Sen lisäksi, että profiloitavat itse ovat kokeneet saaneensa mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa itsestään, motivoitumisestaan ja työskentelytavoistaan, heidän esimiehensä ja valmentajansa ovat saaneet profiilien kautta erinomaisia välineitä, joiden avulla he ovat voineet mm. parantaa henkilökuntansa ja valmennettaviensa motivaatiota ja työtyytyväisyyttä.

 

”Käytimme Hannu Pirilän osaamista henkisen valmennuksen saralla, osana FC Hongan Veikkausliigan joukkueemme kokonaisvaltaista valmentautumista syyskaudella 2011. Hannun kanssa oli mukava tehdä töitä ja sain erityisesti hänen tekemistä pelaajien LAB-profiileista useita hyödyllisiä vinkkejä ja oivalluksia siihen kuinka valmentaa joukkueen pelaajia myös yksilöinä ja kuinka kommunikoida heidän kanssaan siten, että he motivoituvat harjoitteluun ja että viestini menee parhaalla mahdollisella tavalla perille. Kiitos Hannulle hyvästä yhteistyöstä!”

– Mika Lehkosuo, päävalmentaja, FC Honka

 

Kun haluat lisää tietoa LAB Profile:sta tai kun haluat tilata sellaisen organisaatiollesi, ota yhteyttä:

info@mentaalivalmennus.fi

P. 050 662 81