Opi ohjaamaan omia aivojasi ja omaa mieltäsi niin, että saat aikaan haluamiasi asioita

Opi NLP:n perusteet rennosti seitsemässä päivässä

Hae mukaan kurssille nyt

Katso ja kuuntele alla olevalta videolta, mitä kurssilaisemme sanovat NLP-kursseistamme

The society of NLP(TM):n sertifioima NLP:n peruskurssi

Licensed Practitioner of NLP(TM)

NLP-koulutus on sijoitus omaan itseesi, henkiseen hyvinvointiisi ja oman mielesi huiman potentiaalin hyödyntämiseen. Seitsemän päivän NLP-kurssin jälkeen huomaat oppineesi enemmän sinulle hyödyllisiä asioita kuin mitä aikanaan opit istuessasi vuosikausia koulun penkillä. Monet NLP:n peruskurssimme käyneet sanovat  sen olleen paras ja hyödyllisin koulutus missä he ovat ikinä olleet.

NLP:n peruskurssi 100 %:n tyytyväisyystakuulla.

Mikäli et mistä tahansa syystä  ole tyytyväinen kurssiin ja/tai opetukseen, voit niin halutessasi keskeyttää sen kolmen ensimmäisen päivän aikana (tai kolmannen päivän päätteeksi), jolloin palautamme sinulle kurssimaksun kokonaisuudessaan.

(Kurssin keskeyttäneiden määrä toistaiseksi: 0.)

NLP:n kehittäjä Dr. Richard Bandler suosittelee Flow Mentaalivalmennuksen NLP-koulutuksia. Katso alla oleva video.

Ilmoittaudu kurssille nyt - pidämme kurssimme osallistujamäärät rajoitettuina

Haluamme varmistaa, että todellakin opit kaikki tarvittavat taidot. Pidämme kurssiemme osallistujamäärät kompakteina, jotta kouluttajamme voi aidosta seurata osaamistasi ja räätälöidä kurssin osallistujien mukaan.

Kurssimme myydään täyteen aika ajoin, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla jo tänään.

Kansainvälisesti sertifioidun seitsemänpäiväisen NLP:n peruskurssin hinta on Flow Mentaalivalmennukella vain 1 770 euroa (sis. alv 24 %).

Seuraava NLP:n peruskurssimme on 23.-29.9.2024 Helsingissä

Hae mukaan kurssille nyt

Iso suositus Flow Mentaalivalmennuksen Hannu Pirilän NLP-kursseille! Jos haluat kehittää itseäsi tai yritystäsi niin tämä on sinulle!
Olen itse käynyt NLP-peruskurssin vuonna 2014 ja nyt elokuussa olin kertaamassa taitojani. NLP on muuttanut minun henkilökohtaisen ja työmaailmani. Ennen NLP peruskurssia ajatusmaailmassani oli monta rajoittavaa uskomusta ja ajatusmallia, jotka hidastivat ja vaikeuttivat Unelmieni toteuttamista. Peruskurssin jälkeen olen kehittänyt itseäni ja yritystäni huimalla vauhdilla eteenpäin! Olen saavuttanut monet Unelmat toteen sillä minun ajatusmaailmani ei enää rajoita tekemisiäni. NLP on todellinen muutoksen työkalu ja Hannu Pirilä aivan mielettömän hauska ja rautainen kouluttaja!
Jos siis haluat vapautua mielenkahleista ja aloittaa ihan erilaisella Flowlla kulkemaan sitä kohti mitä todella henkilökohtaisessa ja työmaailmassasi haluat niin nyt tutustumaan NLP:n voimakkaisiin työkaluihin!
NLP-taidot takaavat sinulle valmiudet, joiden avulla saat huimasti enemmän irti mielesi uskomattomista voimavaroista. Ja mikä parasta, näitä taitoja voit hyödyntää elämäsi kaikilla osa-alueilla, yhtä lailla työssä kuin vapaa-ajalla, ihmissuhteissasi kuin oman itsesi kehittämisessä.

Sini-Maria Limnell, Intuitive Life Coach, Empowering Women

…opettajamme, Hannun, olemus henki jämäkkää eteenpäinpyrkivyyttä, sekä ulosantinsakin oli ajoittain aivan muuta kuin kuiskaavaa, mutta aina kaikin tavoin hyväntahtoista. Hannu osoitti olevansa myös erittäin hyvä tarinankertoja sekä huumorimies… Mielen ja aivojen toimintaan pureuduttiin hyvin syväluotaavasti, ja aivosolut laitettiinkin joka päivä tekemään töitä äärimmilleen asti. Hannu ei päästänyt meitä helpolla, mutta samaan aikaan hän antoi meille kaikki avaimet oppia ja ymmärtää opettamaansa. Ja joka kerta saimme itse päättää, mitkä tarjotuista avaimista otimme käyttöömme… NLP onkin siis tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää mieltään ja ajattelumallejaan, sekä oppia hyödyntämään niiden kapasiteettia tehokkaammin, sekä kaikille jotka haluavat entisestään parantaa kommunikointi- ja vuorovaikutustaitojaan.

Tanja K, blogikirjoituksessaan ”LICENSED PRACTITIONER OF NLP®”

Loistava työväline ihmisten ja itseni auttamiseen kohti parempaa hyvinvointia. Tiesin mitä lähdin hakemaan ja silti kurssi on ylittänyt odotukset.

Riku Torkkeli, Helsinki

Vuosi 2016 alkoi osallistumalla NLP Practitioner kurssille. Näin kun kurssi on takana niin ”maltillisesti” voisin sanoa että paras kurssi mihin tähän mennessä on tullut osallistuttua.

Markku Lyyski, Klaukkala

NLP-koulutus oli aivan uskomaton kokemus. En pysty lopettamaan sen hehkutusta läheisilleni! Kiitos vielä kerran, viikko oli ainutkertainen ja tulen muistamaan sen aina. Hannu on erittäin hyvä kouluttaja!!

Meiju Aalto, Helsinki

Kiitoksia vielä kurssista, se oli aivan huikea! Niin paljon työkaluja omaan elämään ja työhön!

Aki Laurinaho, Helsinki

Valtavat kiitokset kurssista. Oli mieletön viikko. Ja mitä kaikkea sen jälkeen onkaan tapahtunut ja tullut opittua itsestä, läheisistä ja urheilusta. Flow-tilaan pääsin heti ensimmäisissä salibandy-peleissä kurssin jälkeen, samoin tenniksessä, jota käyn pelailemassa joka viikko. Huikeita fiiliksiä. Salibandyssa maalien tekeminen ei ole koskaan ennen tuntunu niin helpolta. Tuntuu ihan kun uusi maailma olisi jollakin tapaa avautunut kurssin myötä.

Henriikka Konki, Turku

Jos mä olisin tiennyt, että tää on näin hyvä kurssi, mä olisin tullu jo paljon aikaisemmin.

Jenni H., Helsinki

”Kiitos kovasti kurssista, NLP-kurssin ansiosta moni asia selkeytyi ja yksinkertaistui🤩! Sain kurssilta paljon ajateltavaa ja työkaluja elämääni, olen todella onnellinen että lähdin kokeilemaan NLP:tä! Sinun kurssisi oli hauska ja innovatiivinen, KIITOS!❤ ”

Rita Niemi, fysioterapeutti, personal trainer, muutosvalmentaja, Ritaki Oy
Hae mukaan kurssille nyt

Haluatko tietää lisää siitä, mitä NLP on? Lisää infoa saat klikkaamalla tästä.