Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

NLP-tutustumisilta

nlp-society-logosNLP (neuro-lingvistinen ohjelmointi) saattaa vielä olla monelle terminä melko vieras. Samoin sen monet mahdollisuudet ja hyvät vaikutukset ovat saattavat olla vielä vähemmän tuttuja.

NLP-tutustumisillan tarkoituksena onkin antaa sinulle merkittävästi selkeämpi kuva siitä, mitä NLP oikeasti on ja kuinka  voit hyödyntää sitä ihan jokapäiväisessä elämässäsi. Toki NLP:stä voi lukea paljon kirjoista ja artikkeleista, mutta parhaiten sen mahdollisuudet selviävät, kun kuulet siitä suoraan NLP-kouluttajalta ja pääset kokemaan joitain sen vaikutuksista aivan omakohtaisesti.

NLP-tutustumisillassa käydään läpi NLP:n periaatteita sekä tutustutaan joihinkin sen perustekniikoista. Saat jo hieman kattavamman käsityksen muun muassa siitä, miten  NLP:n avulla voi päästä eroon epämiellyttävistä ja elämää rajoittavista tunnetiloista sekä toisaalta, miten sen avulla voi lisätä hyvää oloa ja tehdä asioita, jotka ovat tarkoituksenmukaisempia oman hyvinvointisi ja menestyksesi kannalta.

NLP-tutustumisilta koostuu NLP-kouluttajan luentotyyppisen esittelyn lisäksi myös joistain käytännön harjoituksista, joita voit ottaa käyttöön heti saman tien oman hyvinvointisi edistämiseksi.

Tässä n. 2,5-tuntisessa tilaisuudessa voit lisäksi esittää kysymyksiä NLP:tä koskien sekä saada informaatiota NLP-koulutuksista ja henkilökohtaisesta NLP-valmennuksesta.

NLP-tutustumisillan hinta on 15,00 €/henkilö (sis. alv. 24 %). Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti.