Kuinka hallita elämäänsä ja johtaa itseään kohti niitä asioita, joita haluaa elämässään saavuttaa?

Osta verkkovalmennus klikkaamalla tästä »Hinta vain 127,00 € (sis. alv 24 %)

Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennus

Kuinka hallita elämäänsä ja johtaa itseään kohti niitä asioita, joita haluaa elämässään saavuttaa.

Koetko elämässäsi stressiä tai kenties jatkuvaa tylsyyttä? Kenties jopa molempia?

Tuntuuko sinusta usein, että aika ei tunnu millään riittävän?

On hyvä tiedostaa, että emme mitenkään voi hallita aikaa – se kulkee sekunti sekunnilta, päivä päivältä ja vuosi vuodelta aina vain samaa vauhtia. Se, mihin me kuitenkin voimme vaikuttaa, on miten me tuon ajan käytämme ja toisaalta myös, miten me käytössämme olevan ajan miellämme.

Kyse on siis elämänhallinnasta ja itsensä johtamisesta.

Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkokurssi antaa sinulle taidot ja työvälineet oman elämäsi merkittävästi parempaan hallintaan sekä kykyysi johtaa itseäsi.

Tämä verkkokurssi kestää seitsemän viikkoa. Tilaamalla kurssin itsellesi, saat kerran viikossa sähköpostiisi viestin, jonka sisältämän linkin kautta pääset katsomaan aina uuden videon, jolla opetan sinulle kuinka saat oman elämäsi aina vain paremmin hallintaasi ja opit johtamaan itseäsi inspiroituneena, ilman stressiä. Videoiden kestot ovat n. 30-60 minuuttia.

Verkkovalmennus sisältää joka viikko erilaisia harjoitteita, jotka tekemällä opit hallitsemaan omaa ajatteluasi ja sen myötä käyttäytymistäsi ja toimintaasi.

Valmennuksella on 30 päivän täystyytyväisyystakuu ja kun tilaat valmennuksen nyt, saat ensimmäisen viikon valmennuksen sähköpostiisi kahden päivän sisällä, useimmiten jo muutamassa tunnissa. Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin saat valmennuksen ja sen sisältämät työkalut käyttöösi.

Kiitos!

Luin kesällä ”Oma sininen meresi” kirjaa ja nämä videot avasi vielä enemmän sitä, miten voin muuttaa ajatteluani ja käytöstäni, negatiivisuus valitettavasti palaa takaisin helposti, kun tuntuu ettei elämä mene yhtään suuntaan mihin haluan ... eli tämä viimeinen minäkuvan muokkaus harjoitus tuli todella tarpeeseen.

Mutta nyt tavoitteet on selvillä, joten nyt niitä kohti, ja suunnitelma tekeillä!

Sanna L.

Aivan huikea valmennus!!! Se on kyllä vielä kesken, mutta sisältö on alusta asti niin selkeä ja helposti arkeen sovellettava, että annan itselleni aikaa uusien tapojen opetteluun. Mm arvohierarkia oli niin valaiseva, että se on muuttanut minun elämää jo näin lyhyessä ajassa merkittävästi. Stressitasot on todellakin laskeneet ja muutos näkyy kehossa selkeästi. Kiitos tästä!!!

Kaija T.

Älä viivyttele vaan ota elämäsi haltuun. Aloita itsesi parempi johtaminen heti tänään.

Tilaa verkkovalmennus klikkaamalla tästä »Seitsemänviikkoisen valmennuksen hinta on ainoastaan 127,00 € (sis. alv 24 %)