Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Yritys

Flow Like a Mountain Stream.

”Flow Like a Mountain Stream.”

Flow Mentaalivalmennus on Hannu Pirilän ja Timo Räkköläisen syksyllä 2012 yhdessä perustama, poikkeuksellisen vaikuttavia valmennuksia tuottava, yhteisyritys. Hannu ja Timo uskovat, että kun ihminen tietää mitä asioita haluaa elämän aikana kokea ja saavuttaa, alkaa antoisa matka kohti arvokkaita tavoitteita. Jokainen askel kohti arvokasta tavoitetta lisää tietoa, osaamista ja tuottaa aitoa nautintoa sekä iloa. Jokainen askel kohti tavoitteitasi on osa sinun elämääsi. Me haluamme, että asiakkaamme kokevat iloa ja menetystä matkallaan kohti heille arvokkaita tavoitteita.

Flow mentaalivalmennuksen synty

Hannu ja Timo ovat tunteneet toisensa jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Alun perin Hannu tuli Timon Sinmoo Hapkido-oppilaaksi ja sen myötä myös Timon omistaman Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy:n, Hipkon, opettajaksi. Hannulla on varsin monipuolinen urheilutausta, mm. koripallon yli 40-vuotiaiden Euroopan mestaruus. Tämän lisäksi – ja kenties ennen kaikkea – Hannulla on pitkä kokemus liikemaailmasta. Hannu konsultoi, valmentaa, mentoroi ja tarjoaa asiantuntijapalveluilta myös omistamansa HPA Consulting Oy:n kautta.

Muutama vuosi sitten Timo päätti, että haluaa keskittyä yhä enemmän omaan intohimoonsa eli kamppailulajien harjoittelemiseen ja opettamiseen. Toteuttaakseen tämän, Timo pyysi Hannulta apua lähteä kehittämään omistamansa Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy, Hipkon, liiketoiminnan prosesseja. Tästä alkoi syvällinen, tärkeiden arvojen ja uskomusten kautta jalostettu, strategiaprosessi sekä samalla myös kaksikon antoisa yhteistyö urheiluvalmennuksen ulkopuolella.

Yhteistyö kantoi hedelmää. Timo sai keskittyä asioihin, jotka ovat lähimpänä hänen sydäntään ja samalla Hipkon toiminta laajeni ja jäsenmäärä kasvoi. Matkan varrella molemmat alkoivat myös opiskella mm. NLP:tä sekä urheilun henkistä valmennusta. Samalla syntyi halu auttaa muitakin ihmisiä tekemään unelmistaan totta.

Vuonna 2011 Timo ja Hannu lähtivät kokeilemaan mentaalivalmennuksen ja kuntoilun yhdistämistä aivan uudella tavalla. Syntyi yrityksille suunnattu uniikki yhdistelmä luentotyyppisiä mentaalivalmennuksia sekä hyödyllisiä itsepuolustustaitoja kehittäviä fyysisiä treenejä. Vastaanotto oli erinomainen.

Koska valmennukset olivat sujuneet niin hyvin ja saaneet myös erinomaisen kiittävää palautetta, kaverukset lähtivät työstämään valmennuksia vielä ammattimaisemmin. Osaaminen ja ammattitaito olivat jo tulleet todistetuksi. Oli tullut aika lanseerata uusi brändi ja palvelutuote, jolle ei vertaista löydy. Syntyi Flow Mentaalivalmennus.

Syksyn 2012 aikana Flow Mentaalivalmennus sai vielä lisää rautaista osaamista riveihinsä, kun Hannu ja Timo esittelivät ideansa ystävälleen Aleksi Litovaaralle, joka on mm. vuoden 1996 lumilautailun Half Pipe:n maailmancupin voittaja, olympiatason urheilija sekä tuottanut lisäksi omaa lumilautailuohjelmaansa vuosina 2001-2010. Tänä päivänä Aleksi on myös sertifioitunut yrityscoach ja Mindfulness-valmentaja. Aleksi piti yritysideaa loistavana ja Timo ja Hannu puolestaan näkivät Aleksin ammattitaidon tuovan yhä lisää osaamista ja syvyyttä Flow Mentaalivalmennuksen palvelutarjontaan. Kolmas huippuvalmentaja liittyi siis mukaan.

Flow Mentaalivalmennus tänään ja tulevaisuudessa

Tällä hetkellä Flow Mentaalivalmennus tarjoaa todella kattavan valikoiman henkisen valmennuksen valmennus- ja koulutuspalveluja, aina huipputason NLP-koulutuksista ja Mindfulnessin läsnäolon voimasta kovan luokan yritysvalmennuksiin sekä henkilökohtaisesta coachauksesta aina huipputehokkaisiin ryhmävalmennuksiin.

Flow Mentaalivalmennus ei kuitenkaan pysähdy tähän, vaan kaikki valmentajamme ovat äärimmäisen sitoutuneita kehittämään osaamistaan aina vain eteenpäin. Mitä kaikkea vielä tuleekaan, sen tulevaisuus näyttää…

 

Flow Mentaalivalmennuksen valmennuskeskuksen yhteystiedot