Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Muut tuotteet

Flow Mentaalivalmennuksen valmentajat ovat luoneet ja kehittäneet useita tuotteita auttaakseen sinua kehittämään itseäsi monipuolisesti. Tutustu valikoimaamme ja tilaa itsellesi tai lahjaksi!

 

Ilmaiset tuotteet

5 helppoa toimintaohjetta elämänmuutokseen5 helppoa toimintaohjetta elämänmuutokseen – Hannu Pirilä

Paketti sisältää heti ladattavan e-kirjasen sekä päivän välein sähköpostiisi tulevat viisi videota.

 

 

5 askelta flow-tilan saavuttamiseen5 askelta flow-tilan saavuttamiseen – Hannu Pirilä

Paketti sisältää heti ladattavan e-kirjasen sekä päivän välein sähköpostiisi tulevat viisi videota.

 

 

 

Saavuta aito Vapaus
Saavuta aito vapaus – Hannu Pirilä

Paketti sisältää päivän välein sähköpostiisi tulevat kolme lyhyttä valmennusvideota harjoituksineen.

 

 

 

 

”Kiitos Hannu,
Kiitos kaikista videoista ja opastuksesta, olen tosi innoissani muutoksesta! Uskon että sinun neuvoillasi menen iloiten eteenpäin!
Pidän varsinkin siitä että sinulla ei ole, anteeksi ilmaisu, huuhaata mukana tässä vaan kaikki on realistista ajattelua.
Teet todella hienoa työtä!! Ajatella jos kaikki ihmiset olisivat vapaita ja onnellisia, sehän olisi paratiisi!”

A-M Meriläinen, Naantali

 

Lähes ilmaiset tuotteet

 

Kirjat

Itsensä kehittämisen kirjaItsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirja – Hannu Pirilä

Pieni kirja, joka tarjoaa hyödyllisiä ajatuksia joiden avulla saat oivalluksia ja ideoita parempaan ja onnellisempaan elämään. Tähän kirjaan on koottu kirjoittajan tärkeimpiä ja hyödyllisimpiä ajatuksia tai ideoita, joiden avulla toivomme sinun kykenevän tekemään elämästäsi ainakin jossain määrin paremman ja onnellisemman.

 

 

 

Parempi elämä ja NLP - kirjan kansiParempi elämä ja NLP – Hannu Pirilä

Flow Mentaalivalmennuksen valmentajan ja NLP-kouluttajan Hannu Pirilän kirja tarjoaa inspiroivia ajatuksia ja käytännön ohjeita NLP:hen, mielenhallintaan, henkiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä parempaan elämään.

Tämä kirja sisältää ajatuksia, ohjeita ja tekniikoita elämänhallintaan ja itsensä johtamiseen. Kirjan eri luvut johdattelevat lukijan neuro-lingvistisen ohjelmoinnin eli NLP:n hyödyntämiseen eri aihepiirien kautta.

 

 

 

 

Oma sininen meresi -kirjaOma sininen meresi – Hannu Pirilä

Tämä on myydyin tuotteemme. NLP:n kehittäjän Dr. Richard Bandlerin suosittelema Oma sininen meresi on huikea opas itsensä kehittämiseenitsensä tuntemiseen ja itsensä johtamiseen sekä elämänhallintaan. Kirja sisältää runsaasti NLP-harjoituksia ja -tekniikoita sovellettuna elämän todellisiin tarpeisiin.

 

 

 

Vetovoiman laki ja NLPVetovoiman laki ja NLP – Hannu Pirilä

Valmentajamme Hannu Pirilän uusin kirja on opas siihen, kuinka parannat merkittävästi elämänlaatuasi ja saavutat haluamiasi asioita elämässäsi yhdistäen vetovoiman lain neuro-lingvistisen ohjelmoinnin, NLP:n, tekniikoihin. Uskoitpa sitten vetovoiman lakiin tai et.

Kirja antaa selkeän kuvauksen siitä, mitä ovat vetovoiman laki ja NLP, neuro-lingvistinen ohjelmointi. Tämän lisäksi kirja kertoo vetovoiman lain eri osa-alueista ja kuinka voit hyödyntää NLP-tekniikoita eri osa-alueiden aktivoimiseksi elämässäsi. Kirja esittelee myös selkeät ohjeet tekniikoiden tekemiseen.

 

 

 

Video-/verkkovalmennukset

Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennusElämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennus – Hannu Pirilä

Kuinka hallita elämäänsä ja johtaa itseään kohti niitä asioita, joita haluaa elämässään saavuttaa?

Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkokurssi antaa sinulle taidot ja työvälineet oman elämäsi merkittävästi parempaan hallintaan sekä kykyysi johtaa itseäsi.

 

 

Arvot ja elämän tarkoitus

Arvot ja elämän tarkoitus -verkkovalmennus – Hannu Pirilä

Verkkovalmennus sinulle, joka haluat ottaa elämäsi hallintaasi, päästä eroon stressistä ja kirkastaa itsellesi suunnan, jota kohti haluat elämässäsi matkata.

 

 

Puuttuva Palanen Painonhallintaan -verkkovalmennus – Hannu Pirilä & Sami Sundvik

Tämä valmennus valmentaa sinua muuttamaan ajatteluasi – ja sen kautta käyttäytymistäsi – ruokaan ja syömiseen liittyen, jotta saat aikaan pysyviä tuloksia painonhallinnassasi.

 

 

 

 mindfulness_tyopaiva-verkkokurssiMindfulness työpäivä -verkkokurssi – Aleksi Litovaara

Mindfulness-tietoisuustaitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle.