Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

NLP–peruskurssi

Licensed Practitioner of NLPTM – NLP:n peruskurssi


Seuraavat NLP:n peruskurssimme ovat:

1.-7.7.2024 Helsingissä

HAE MUKAAN KURSSILLE

 

Meillä kaikilla on jo hallussamme kaikkein tehokkain työkalu tässä maailmassa: oma mielemme. Ikävä kyllä, saadessamme sen syntyessämme, mukana ei tullut käyttöohjeita. On siis hyvin mahdollista, että et ehkä vielä tiedä miten käyttää mielesi huimia ominaisuuksia ja sen uskomatonta potentiaalia vieläkin tehokkaammin.

Tässä sinua voi auttaa NLP (Neuro-Linguistic Programming). Hyödyntäen testattuja ja toimiviksi todettuja tekniikoita, NLP auttaa sinua avaamaan mielesi huikean potentiaalin, antaen sinulle hallinnan ajatuksiisi, tunteisiisi, ja sen myötä käyttäytymiseesi, tavalla, jota et todennäköisesti tiennyt edes mahdolliseksi.

Tiivistettynä: NLP-taidot takaavat sinulle valmiudet, joiden avulla saat huimasti enemmän irti mielesi uskomattomista voimavaroista. Ja mikä parasta, näitä taitoja voit hyödyntää elämäsi kaikilla osa-alueilla, yhtä lailla työssä kuin vapaa-ajalla, ihmissuhteissasi kuin oman itsesi kehittämisessä.

Opi NLP:n perusteet ja huima määrä NLP-tekniikoita nopeasti ja helposti

Mikä NLP:ssä on kuitenkin parasta, on se, että tämän mallin oppiminen ei ole lainkaan hankalaa tai työlästä. Päinvastoin: Dr. Richard Bandler, joka on kehittänyt paitsi NLP:n, on myös kehittänyt äärimmäisen tehokkaan, mielekkään ja jopa hauskan tavan opettaa sitä edelleen. Tämän vuoksi NLP-taitojen oppiminen onkin yllättävän helppoa ja hämmästyttävän nopeaa osaavassa ja innostavassa valmennuksessa.

NLP-koulutus on sijoitus omaan itseesi, henkiseen hyvinvointiisi ja oman mielesi huiman potentiaalin hyödyntämiseen. Seitsemän päivän NLP-kurssin jälkeen huomaat oppineesi enemmän sinulle hyödyllisiä asioita kuin mitä aikanaan opit istuessasi vuosikausia koulun penkillä. Monet NLP:n peruskurssimme käyneet sanovat  sen olleen paras ja hyödyllisin koulutus missä he ovat ikinä olleet.

Kyseessä ei ole kuitenkaan mikä tahansa ”peruskurssi,” vaan koulutus, jonka aikana opit hämmästyttävän paljon ihmismielen toiminnasta, itsestäsi sekä ihmisiin vaikuttamisesta positiivisella tavalla. Dr. Bandlerin sertifioimalla NLP:n peruskurssilla saat jo erinomaisen käsityksen NLP:n luomista mahdollisuuksista oman elämäsi hallintaan. Lisäksi opit ymmärtämään paremmin mitä todella haluat tehdä ja mistä inspiroidut. Saat käyttöösi uskomattoman tehokkaita tapoja tehdä juuri niitä muutoksia ajatteluusi, toimintaasi ja käyttäytymiseesi, joita sinut tarvitsee tehdä saavuttaaksesi juuri niitä tuloksia, joita haluat elämässäsi saavuttaa.

NLP-kuva

Tulet siis oppimaan tekniikoita, joiden avulla voit saada oman elämäsi hallinnan aivan uudelle tasolle. Lisäksi opit kuinka voit hyödyntää samoja tekniikoita muiden ihmisten auttamiseksi. Noin puolet peruskursseillemme tulijoista hakeekin ensisijaisesti apua itselleen ja puolet osaamista muiden ihmisten auttamiseen. Oli sinun lähtökohtasi sitten kumpi tahansa, opit taitoja molempiin tarpeisiin.

Käymme kurssilla läpi hyviksi todettuja ja testattuja NLP-tekniikoita, joiden avulla opit hallitsemaan mieltäsi tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin. Opit hallitsemaan ajatuksiasi ja tunteitasi aivan uudella tavalla sekä toteuttamaan juuri niitä muutoksia, joita tulee tehdä tehdäksesi elämästäsi vielä paremman ja onnellisemman. Opit myös hyödyntämään uusia taitojasi välittömästi eri elämäntilanteisiin, kuten työelämään, lasten kasvatukseen, opiskeluun, ihmissuhteisiin ja käytännössä ihan mihin vain. NLP:n avulla opit taitoja ja valmiuksia, joiden avulla saat merkittävästi enemmän irti mielesi huikeista voimavaroista. Kurssiviikon aikana tulet tietoiseksi voimavaroista, joita et aiemmin vielä tiennyt sinulla olevankaan.

Saako NLP:llä siis aikaan ihmeitä?

Ei saa, vaikka monet kurssilaisemme välillä niin kokevatkin tapahtuvan.

Kuten yksi NLP:n perusolettamuksista kuuluukin: ”Jokaisella on jo itsessään kaikki tarvittavat voimavarat, joita tarvitaan muutoksen aikaansaamiseen.” Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on jo kaikki tarvittavat taidot ja kyvyt tehdä haluamiasi muutoksia. Sinulle ei vain ole aiemmin opetettu, miten sinä voit hyödyntää noita taitojasi. Ja kun oivallat tuon, avaat ikään kuin oven uusien mahdollisuuksien maailmaan.

NLP:n avulla voimme saada aikaan optimaalisia tuloksia hyödyntämällä omia sisäisiä voimavarojamme tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin. Mistään poppakonsteista tai ihmeiden aikaansaamisesta ei siis ole kysymys. Kuten NLP:n kehittäjä Dr. Richard Bandler asian ilmaisee:

”NLP:n avulla ei korjata ihmisiä vaan optimoidaan ihmisiä.”

NLP:n peruskurssi on kaiken hyödyllisyytensä lisäksi erittäin mukava koulutus. Koska NLP:ssä on kyse henkisestä hyvinvoinnista, opetustapamme on ammattimaisuudestamme huolimatta rento ja välillä pidämme suorastaan hulvattoman hauskaa.

”Iso suositus Flow Mentaalivalmennuksen Hannu Pirilän NLP-kursseille! Jos haluat kehittää itseäsi tai yritystäsi niin tämä on sinulle!
Olen itse käynyt NLP-peruskurssin vuonna 2014 ja nyt elokuussa olin kertaamassa taitojani. NLP on muuttanut minun henkilökohtaisen ja työmaailmani. Ennen NLP peruskurssia ajatusmaailmassani oli monta rajoittavaa uskomusta ja ajatusmallia, jotka hidastivat ja vaikeuttivat Unelmieni toteuttamista. Peruskurssin jälkeen olen kehittänyt itseäni ja yritystäni huimalla vauhdilla eteenpäin! Olen saavuttanut monet Unelmat toteen sillä minun ajatusmaailmani ei enää rajoita tekemisiäni. NLP on todellinen muutoksen työkalu ja Hannu Pirilä aivan mielettömän hauska ja rautainen kouluttaja!
Jos siis haluat vapautua mielenkahleista ja aloittaa ihan erilaisella Flowlla kulkemaan sitä kohti mitä todella henkilökohtaisessa ja työmaailmassasi haluat niin nyt tutustumaan NLP:n voimakkaisiin työkaluihin!
NLP-taidot takaavat sinulle valmiudet, joiden avulla saat huimasti enemmän irti mielesi uskomattomista voimavaroista. Ja mikä parasta, näitä taitoja voit hyödyntää elämäsi kaikilla osa-alueilla, yhtä lailla työssä kuin vapaa-ajalla, ihmissuhteissasi kuin oman itsesi kehittämisessä. -Sini-Maria Limnell, Intuitive Life Coach, Empowering Women, www.unelmaitsesta.fi

”Loistava työväline ihmisten ja itseni auttamiseen kohti parempaa hyvinvointia. Tiesin mitä lähdin hakemaan ja silti kurssi on ylittänyt odotukset.” -Riku Torkkeli, Helsinki

”Vuosi 2016 alkoi osallistumalla NLP Practitioner kurssille. Näin kun kurssi on takana niin ”maltillisesti” voisin sanoa että paras kurssi mihin tähän mennessä on tullut osallistuttua.” -Markku Lyyski, Klaukkala

”NLP-koulutus oli aivan uskomaton kokemus. En pysty lopettamaan sen hehkutusta läheisilleni! Kiitos vielä kerran, viikko oli ainutkertainen ja tulen muistamaan sen aina. Hannu on erittäin hyvä kouluttaja!!” -Meiju Aalto, Helsinki

”Valtavat kiitokset kurssista. Oli mieletön viikko. Ja mitä kaikkea sen jälkeen onkaan tapahtunut ja tullut opittua itsestä, läheisistä ja urheilusta. Flow-tilaan pääsin heti ensimmäisissä salibandy-peleissä kurssin jälkeen, samoin tenniksessä, jota käyn pelailemassa joka viikko. Huikeita fiiliksiä. Salibandyssa maalien tekeminen ei ole koskaan ennen tuntunu niin helpolta. Tuntuu ihan kun uusi maailma olisi jollakin tapaa avautunut kurssin myötä.” -Henriikka Konki, Turku

”Kiitoksia vielä kurssista, se oli aivan huikea! Niin paljon työkaluja omaan elämään ja työhön!” -Aki Laurinaho, Helsinki

”…opettajamme, Hannun, olemus henki jämäkkää eteenpäinpyrkivyyttä, sekä ulosantinsakin oli ajoittain aivan muuta kuin kuiskaavaa, mutta aina kaikin tavoin hyväntahtoista. Hannu osoitti olevansa myös erittäin hyvä tarinankertoja sekä huumorimies… Mielen ja aivojen toimintaan pureuduttiin hyvin syväluotaavasti, ja aivosolut laitettiinkin joka päivä tekemään töitä äärimmilleen asti. Hannu ei päästänyt meitä helpolla, mutta samaan aikaan hän antoi meille kaikki avaimet oppia ja ymmärtää opettamaansa. Ja joka kerta saimme itse päättää, mitkä tarjotuista avaimista otimme käyttöömme… NLP onkin siis tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää mieltään ja ajattelumallejaan, sekä oppia hyödyntämään niiden kapasiteettia tehokkaammin, sekä kaikille jotka haluavat entisestään parantaa kommunikointi- ja vuorovaikutustaitojaan.” -Tanja K. blogikirjoituksessaan ”LICENSED PRACTITIONER OF NLP®

Licensed Practitioner of NLPTM on sertifioitu NLP:n peruskurssi, jonka aikana opit kaikki tärkeimmät asiat NLP:stä.

 • Sertifioidut NLP-kurssimme kestävät seitsemän päivää ja ne pidetään koulutustilassamme Helsingin Puotinharjussa
 • NLP:n peruskurssin alussa saat n. 100-sivuisen kurssimateriaalin sekä kolme NLP:tä käsittelevää kirjaa
 • Tarjoamme kahvia ja teetä kurssilaistemme virkistykseksi läpi kurssipäivien
 • Kurssin menestyksekkäästi suorittaneet tulevat saamaan myöhemmin NLP:n kehittäjän, Dr. Richard Bandlerin, myöntämän ja henkilökohtaisesti allekirjoittaman sertifikaatin osaamisestaan.
 • Kurssimme kouluttajana toimii ainoa suomalainen NLP-kouluttaja, joka toimii säännöllisesti NLP:n kehittäjän Dr Richard Bandlerin kansainvälisten seminaarien avustavien kouluttajien tiimissä, Licensed Master Trainer of NLPTM Hannu Pirilä

Licensed Practitioner of NLPTM –kurssilla opit mm.

 • kommunikoimaan tehokkaasti ja vaikuttavasti
 • kuinka saat aikaan käyttäytymismuutoksia itsessäsi ja kuinka autat myös muita heidän muutosprosesseissaan
 • hallitsemaan omia tunteitasi ja tunnetilojasi
 • tunnistamaan rajoittavia uskomuksiasi sekä muuttamaan ne sinua ja tavoitteitasi paremmin palveleviksi
 • päivittämään suunnan elämässäsi sekä suuntaamaan mielesi kohti niitä asioita joita haluat
 • ymmärtämään omia sekä muiden ihmisten motivaattoreita
 • kuinka pääset eroon huolista, peloista ja jopa fobioista
 • kuinka saat enemmän irti mielesi huikeasta potentiaalista
 • kuinka luot tunneyhteyden ja luottamuksen toisiin ihmisiin ja puhut heidän kanssaan tavalla, joka ”tavoittaa” heidät
 • muuttamaan ja jopa poistamaan mielesi rajoitteita
 • uudelleenohjaamaan aivosi ja saamaan aikaan positiivisia muutoksia elämäsi eri osa-alueilla
 • saamaan uusia henkisiä voimavaroja
 • tekemään parempia päätöksiä
 • kuinka asetat ja saavutat hyvin määriteltyjä tavoitteita
 • kuinka saat enemmän energiaa, hyvinvointia ja onnellisuutta elämääsi
 • kuinka autat muita ihmisiä saavuttamaan parempia tuloksia elämässään

Tiivistettynä: Seitsemän päivän NLP:n peruskurssin aikana opit tulemaan tietoiseksi normaaleista ajattelusi prosesseista, niin että voit alkaa hallita omaa ajatteluasi ja, sen seurauksena, omaa elämääsi entistä paremmin.

Ehdotammekin, että heittäydyt mukaan seitsemän päivän ajaksi ja annat itsellesi mahdollisuuden. Kun teet niin, huomaat kuinka paljon voit itse asiassa vaikuttaa siihen, mitä tapahtuu. Äläkä ylläty, jos huomaat nauttivasi siitä.

”Jos mä olisin tiennyt, että tää on näin hyvä kurssi, mä olisin tullu jo paljon aikaisemmin” -Jenni H., Helsinki

Lue myös Hannu Pirilän blogikirjoitus Mitä hyötyä on NLP-koulutuksesta?

Flow Mentaalivalmennuksen sertifioitu NLP:n peruskurssi on intensiivinen, seitsemän päivää kestävä seikkailu omaan mieleesi ja sen myötä omaan elämääsi ja henkilökohtaiseen vapauteesi. Tulet oppimaan kuinka muodostat ajatuksesi ja kuinka omat ajatuksesi muodostavat kokemuksesi elämästäsi. Koulutuspäivämme alkavat aamuisin klo 9 ja jatkuvat aina n. klo 17 saakka. Välissä pidämme juuri sopivasti taukoja sekä teemme hauskoja ja mielenkiintoisia harjoituksia.

Katso ja kuuntele mitä mieltä kurssilaiset ovat NLP-kursseistamme:

Hinnat

Flow Mentaalivalmennus tarjoaa huipputason sertifioitua NLP-koulutusta ennen kaikkea järkevään hintaan. Kansainvälisesti sertifioidun seitsemänpäiväisen  NLP:n peruskurssin hinta on Flow Mentaalivalmennukella ainoastaan 1 770 euroa, sisältäen mm.:

 • The Society of NLP LogoNLP:n kehittäjän Dr. Richard Bandlerin ja The Society of NLPTM:n myöntämän kansainvälisen sertifikaatin
 • kirjapaketin ja kurssimateriaalin
 • kahvi-/teetarjoilun
 • 100 %:n tyytyväisyystakuun
 • arvonlisäveron (24 %)

Tutustu NLP-kurssiemme osamaksuvaihtoehtoihin täällä.


Seuraavat NLP:n peruskurssimme ovat:

1.-7.7.2024 Helsingissä

HAE MUKAAN KURSSILLE

 

 


Peruskurssin kertaajat (aiemmin Dr. Richard Bandlerin sertifioiman Licensed Practitioner of NLP® -kurssin hyväksyttävästi suorittaneet; edellyttää todistuksen esittämistä suoritetusta kurssista): -80 % alennus normaalihinnasta (ei sisällä sertifikaatin uusimista).

”Peruskurssin kertaaminen on ollut useammankin kerran mielessä, aivan loistavat muistot jäi edellisestä ja työkalujakin on käytössä.” – Jukka K., Sipoo

”Viime viikko oli jälleen ihan huikea! Joku mussa syttyi sen jälkeen ja rupesin ajattelemaan, että vitsit haluaisin alkaa hyödyntämään tätä enemmän omassa työssäni.” – Meiju A., Helsinki

Jonkin muun organisaation tai yhdistyksen NLP:n peruskurssin käyneet (edellyttää todistuksen esittämistä suoritetusta kurssista): -20 % alennus normaalihinnasta (sisältää Dr. Richard Bandlerin sertifioinnin).

Mikäli olet oikeutettu alennettuun hintaan, laita siitä maininta ilmoittautumislomakkeen ”Vapaamuotoinen viesti/lisätiedot” -kohtaan. Vahvistamme alennuksesi ilmoittautumisesi hyväksynnän yhteydessä.

Katso sinulle sopivan peruskurssin ajankohta koulutuskalenteristamme ja ilmoittaudu jo tänään. Taataksemme mahdollisimman laadukkaan koulutuksen, pidämme kurssiemme ryhmäkoot melko pieninä.

Minkälaisia asioita sinä haluaisit saada aikaan elämässäsi ja kuinka pian haluat ne toteuttaa?

Richard Bandler and Hannu Pirilä in London 10-2016

Richard Bandler ja Hannu Pirilä Lontoossa 10-2016

Kurssimme kouluttajana toimii:

Hannu Pirilä, Licensed Master Trainer of NLPTM, Licensed NLP CoachTM, Licensed Business Master Practitioner of NLPTM, Licensed Sports Performance CoachTM, Specialist Practitioner of Neuro-Hypnotic RepatterningTM.

Hannu toimii myös säännöllisesti NLP:n kehittäjän, Dr. Richard Bandlerin, NLP-koulutuksissa avustavana kouluttajana, kansainvälisen NLP-kouluttajien tiimin ainoana suomalaisjäsenenä.


Seuraavat NLP:n peruskurssimme ovat:

1.-7.7.2024 Helsingissä

HAE MUKAAN KURSSILLE

 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä NLP-kurssejamme koskien

Mitä 100 %:n tyytyväisyystakuulla tarkoitetaan?

Mikäli et mistä tahansa syystä  ole tyytyväinen kurssiin ja opetukseen, voit niin halutessasi keskeyttää sen kolmen ensimmäisen päivän aikana (tai kolmannen päivän päätteeksi), jolloin palautamme sinulle kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Minkälainen on kurssipäivien rakenne?

Päivät aloitetaan klo 09 ja lopetellaan klo 17 mennessä. Koulutuspäivän aikana teemme varsin runsaasti käytännön harjoituksia ja pidämme taukoja aina tarpeen mukaan. Lounastauon pidämme noin puolen päivän kieppeillä.

Tarvitaanko kursseilla muistiinpanovälineitä?

Halutessasi voit ottaa omat muistiinpanovälineesi mukaan. Muistiinpanoja tärkeämpää on kuitenkin se, että pidät aistisi avoinna. Me pidämme huolen siitä, että opit hallitsemaan asiat.

Miten kurssipäivien ruokailu on järjestetty?

Koulutustilamme lähettyviltä löytyy kävelymatkan päästä kolme isoa ruokakauppaa sekä useita lounaspaikkoja, joita voit hyödyntää lounastamiseesi. Voit myös tuoda omat eväät mukanasi ja säilyttää niitä jääkaapissamme. Omien eväiden lämmittämiseen käytössäsi on myös mikroaaltouuni.

Miten kurssien maksu suoritetaan?

NLP-kurssit laskutamme pääsääntöisesti sähköpostitse lähetettävällä laskulla hieman ennen kurssia siten, että kurssimaksu erääntyy n. viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssimaksun voi halutessaan suorittaa myös osamaksuna. Osamaksuvaihtoehdoistamme voit lukea tarkemmin täältä. Mikäli asiakas haluaa jotain muita järjestelyitä, niistä voimme aina neuvotella erikseen. Mikäli kurssin maksajana on joku muu kuin osallistuja itse (esim. työnantaja), pyydämme antamaan laskutustiedot ilmoittautumislomakkeen ”Maksutiedot” -kohdassa.

Miten kurssille tulisi pukeutua?

NLP-kurssimme ovat mukavia tilaisuuksia, joten pukeudu mukavasti.

Pääseekö kurssipaikalle helposti julkisilla liikennevälineillä?

Kyllä pääsee. Itäkeskuksen metroasema on n. viiden minuutin kävelymatkan päässä Puotinharjun koulutustilastamme. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Onko kurssipaikalla parkkipaikkoja omalle autolle?

Puotinharjun koulutustilamme edessä kadulla on ilmaisia parkkipaikkoja ja lisää (tosin aikarajallisia) paikkoja löytyy ympäristöstä. Tarkemmat ohjeet paikalle löytämiseksi ja parkkipaikkojen sijainnista löydät täältä.


Kun haluat tilata sertifioidun NLP-koulutuksen yritykseesi/yhteisöösi tai kun haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä:
info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281

Katso koulutuskalenteristamme kaikki kurssimme ja ilmoittaudu jo tänään!