Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen
Rajoittavat uskomukset saattavat olla kaikkein merkittävin syy siihen, että emme saavuta elämässämme niitä asioita joita haluaisimme saavuttaa. On tärkeää kuitenkin tiedostaa, että uskomuksilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa – uskomukset todellakin ovat vain uskomuksia. Lisäksi, koska uskomukset ovat opittuja asioita, niitä voi myös oppia muuttamaan.

Kuinka montaa ideaa tai ajatusta olet uskonut, jotka ovat estäneet sinua tekemästä asioita elämässäsi, mutta jotka eivät ehkä olekaan totta? Kuinka monta kertaa olet luopunut jostain vain koska olet uskonut, että et ole tarpeeksi hyvä saavuttaaksesi haluamaasi? Kuinka monta asiaa olet missannut koska olet ollut vakuuttunut, että et kuitenkaan voi saada niitä?

Uskomukset ja niiden merkitys tuloksiimme -valmennuksen tarkoituksena on antaa osallistujille selkeä käsitys uskomusten merkityksestä elämäämme ohjaavina – ja rajoittavina – tekijöinä.

Valmennus sopii kaikille, jotka kokevat elävänsä ikään kuin käsijarru päällä tai kamppailevat turhautumisten, kärsimättömyyden, saamattomuuden ja jopa pelkojen kanssa. Valmennuksesta hyötyvät myös ihmiset, jotka etsivät uusia tarkoituksenmukaisempia tapoja toimia saavuttaakseen päämääränsä.

Valmennuksessa hyödynnetään NLP-tekniikoita ja -harjoituksia, joiden avulla osallistujat saavat oivalluksia ja työkaluja rajoittavien uskomusten tunnistamiseen sekä niiden muuttamiseen.

Valmennuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Ihmisen miellejärjestelmän toiminta
  • Uskomusten merkitys käyttäytymisemme ohjaajana
  • Uskomusten syntyprosessi
  • Rajoittavien uskomusten tunnistaminen
  • Rajoittavien uskomusten muokkaaminen

Valmennuksen jälkeen osallistujilla tulee olemaan perusvalmiudet elämäänsä rajoittavien uskomusten tunnistamiselle sekä niiden muokkaamiselle.

Valmentajana toimii Hannu Pirilä, eMBA, Licensed Master Trainer of NLP for BusinessTM, Licensed NLP Coaching TrainerTM

Saamaamme palautetta valmennuksesta:

Hei Hannu,

Kiitos eilisestä valmennuksesta. Päivästä jäi hyvä mieli ja olo, olin todella mielissäni, että osallistuimme valmennukseen. Uskon, että päivä oli meille tärkeä ja herätti ajattelemaan/käsittelemään asioita uudella tavalla. 

Kiitos vielä kerran mahtavasta päivästä!

– Leila, Espoo

Yritysvalmennustemme hintaesimerkkejä löydät täältä.

Kun haluat tilata yrityksellesi valmennuksen tai kun haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä:

info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281