Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Huippusuoritusvalmennus


Huippusuoritus ei ole huippusuorittajien yksinoikeus. Muutkin kuin huippu-urheilijat ja maailmankuulut esiintyjät tarvitsevat kokemuksia omista huippusuorituksistaan.

Meidän jokaisen omat, pienetkin, huippusuorituksemme tuovat elämäämme nautintoa, innostusta ja kannustusta. Ilman pieniä ja suuria huippusuorituksia elämästämme jää helposti puuttumaan ”se jokin.” Ilman omia huippusuoritushetkiämme elämästämme voi helposti muodostua puuduttavaa, yksitoikkoista ja tasapaksua, eikö vain?

Menestys melkein missä tahansa asiassa edellyttää lähes aina jonkin tyyppisiä huippusuorituksia. Meille kaikille tulee elämässämme eteen tilanteita jolloin haluaisimme saada itsestämme irti huippusuorituksemme. Jollekin se tilanne voi olla kilpasuoritus urheilussa, jollekin toiselle taas jonkinlainen esiintymistilanne, kolmannelle puolestaan suoriutuminen ripeästi, tehokkaasti ja menestyksekkäästi arkisista askareista.

Huippusuoritusvalmennus antaa osallistujille ymmärryksen huippusuorituksen henkisistä vaatimuksista sekä käytännön eväitä tarkoituksenmukaisen mentaalisen tilan rakentamiselle huippusuoritusta varten.

Huippusuoritusvalmennus sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään tai harrastuksissaan huippusuorituksia – suorituksia, jolloin tarvitaan kaiken hankitun osaamisen ulosmittaamista parhaalla mahdollisella tavalla. Tällaisia tilanteita voivat olla esim. kilpailusuoritus urheilussa, muusikon tai muun esiintyvän taiteilijan konsertti- tai muu esiintymistilanne, myyntipuhe, työpaikkahaastattelu, yritysjohtajan tärkeä presentaatiotilaisuus tai mikä tahansa tilanne, jossa haluat saada kaiken potentiaalisi mahdollisimman tehokkaasti käyttöösi.

”Super hyvä Huippusuoritusvalmennus-seminaari Tanhuvaarassa! Taitava mentaalivalmentaja Hannu Pirilä Flow Mentaalivalmennuksesta piti elämäni mielenkiintoisimman luennon. Kiitos Hannu ja kaikki seminaariin osallistuneet!” -Eevi-Pirre Rautiainen facebookissa 16.1.2016

Valmennuksessa hyödynnetään mm. NLP-tekniikoita ja -harjoituksia, joiden avulla osallistujat kykenevät luomaan itselleen tarkoituksenmukaisen mentaalisen tilan omaa huippusuoritustaan varten.

Valmennuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Henkinen valmennus ja positiivinen psykologia
 • Ihmisen miellejärjestelmän toiminta ja merkitys
 • Tavoitteen merkitys huippusuoritukselle
 • Flow-tila ja sen edellytykset
 • Oikean mentaalisen tilan luominen:
  • fysiologian merkitys
  • mielikuvien merkitys
  • sisäisen keskustelun merkitys
  • tunnetilojen ankkurointi

Valmennuksen jälkeen osallistujilla tulee olemaan taidot oikeanlaisen henkisen tilan saavuttamiselle omaa huippusuoritustaan varten.

Yritysvalmennustemme hintaesimerkkejä löydät täältä.

Missä sinä ja/tai tiimisi haluatte saavuttaa oman huippusuorituksenne? Ota yhteyttä ja selvitä miten se voidaan tehdä mahdolliseksi:

p. 050 66281, info@mentaalivalmennus.fi