Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

NLP-audioita

Flow Mentaalivalmennuksen valmentaja Hannu Pirilä on tehnyt kolmesta NLP-harjoituksesta ja -tekniikasta audio-tallenteet, jotka ovat myynnissä ladattavina MP3-tiedostoina.

Nämä harjoitukset kuuluvat osana Hannu Pirilän kirjalle Oma sininen meresi, täydennyksenä kirjan harjoituksille. Näiden lisäksi äänitteitä voi käyttää erinomaisesti yksittäisinä harjoitteina aivan itsenäisestikin.

Ostamalla nämä tallenteet, voit ladata ne omalle tietokoneellesi, älypuhelimeesi tai MP3-soittimeesi ja kuunnella niitä niin usein kuin haluat. Tallenteet myydään kolmen äänitteen pakettina.

Oma sininen meresi kansiPaketin kolme audio-tallennetta ovat:

  • ”Minäkuvan uudelleenohjelmointi”
  • ”Takaperin suunnittelu”
  • ”Ylivertaisuuden voimavarat”

”Minäkuvan uudelleenohjelmointi” on erinomainen harjoitus, kun haluat päästä kosketuksiin sisäisten voimavarojesi kanssa. Tätä harjoitusta voit hyödyntää myös vaikka päivittäisen meditaation yhteydessä tai kun tarvitset syystä tai toisesta itsetuntosi kohotusta.

”Takaperin suunnittelu” -harjoitus on tehokas harjoitus, joka auttaa sinua suunnittelemaan jonkin tietyn tavoitteen saavuttamiseksi tehtäviä toimenpiteitä.

”Ylivertaisuuden voimavarat” -harjoituksen avulla lataat erityisiä sisäisiä voimavaroja käyttöösi. Voit hyödyntää tätä harjoitusta eri asiayhteyksiin, kuten esim. urheilukilpailuun, esiintymistilanteeseen tai vaikkapa huipputehokkaaseen kodin siivoukseen.

Harjoitusten tekeminen on äärimmäisen yksinkertaista:

  1. Varmista, että sinua ei häiritä
  2. Istu mukavaan tuoliin, ota hyvä ja mukava asento ja rentoudu
  3. Laita kuulokkeet korville, laita haluamasi harjoitus toistolle ja seuraa kuulokkeista tulevia ohjeita

Halutessasi voit tehdä harjoituksia myös seisten ja ottaen tarvittavia askeleita ihan fyysisestikin. Varmista tällöin, että sinulla on riittävästi tilaa ympärilläsi.

Saat kaikki kolme NLP-audioharjoitusta yhteishintaan 10,00 euroa.

Osta NLP-audiot tästä