Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Meditaatio puron äärelläMindfulness – tietoinen hyväksyvä läsnäolo – on valppautta ja taitoa elää juuri tässä hetkessä. Läsnäolon taitojen avulla pääset oman potentiaalisi, vahvuuksiesi ja voimavarojesi äärelle. Nämä taidot lisäävät luovuutta, stressinhallintaa, rentoutta, ja mielen tasapainoa. Tieteellisesti on tutkittu, että mindfulness–taidot voivat kehittää kehotuntemusta, lieventää kipua, parantaa unta ja vahvistaa terveyttä monin eri tavoin. Samalla myös menneisyydestä ja tulevaisuudesta huolehtiminen vähenevät ja energiaa vapautuu keskittymiseen ja arjesta iloitsemiseen.

Flow Mentaalivalmennus tuottaa laadukkaita ja innostavia Mindfulness-valmennuksia paitsi yrityksille ja yhteisöille, myös kaikille avoimia Mindfulness-kursseja ja -tutustumisiltoja. Katso tarkemmat kurssiajankohdat Koulutuskalenteristamme.

Työssä taidot auttavat sinua keskittymään juuri nyt tekeillä olevaan asiaan. Tuloksesi ja tehokkuutesi voivat parantua, kun mielesi ei seikkaile menneisyydessä, tulevaisuudessa tai useiden eri tehtävien välillä. Mindfulness mahdollistaa uusia ajatusmalleja ja suhtautumistapoja sekä auttaa ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa.

Vapaa-aikana lataudut ja rentoudut, kun osaat olla oikeasti läsnä ystävien ja harrastusten parissa ja täten myös nautit näistä enemmän. Menneiden asioiden turha märehtiminen vähenee.

Urheillessa tilanteen nollaamiskyky epäonnistumisen jälkeen paranee, aistit kehosi viestit paremmin ja huippusuoritus tulee yhä todennäköisemmäksi, kun tietoisuutesi ja itsetuntemuksesi kasvaa. Flow-tilaan pääseminen helpottuu.

Mindfulness on luonnollinen tapa tutustua itseensä. Sen avulla myönteiset tunteet tulevat helpommin huomatuksi mikä lisää elämän mielekkyyttä, merkitystä ja energiaa.

Mindfulness-tutustumisilta

Mindfulness-tutustumisilta on tarkoitettu kaikille tulevista Mindfulness-kursseista kiinnostuneille sekä kaikille, joita kiinnostaa tietoinen läsnäolo, aivojen suorituskyvyn ja immuunipuolustusjärjestelmän vahvistaminen sekä oman hyvinvoinnin monipuolinen lisääminen.

Tutustumisillan tavoitteena on tarjota tietoa keskustelun lomassa, kokemuksia harjoituksista ja mukavan illan mindfulnessin parissa. Teemme illan aikana lyhyitä mindfulness-harjoituksia mitkä voit ottaa saman tien käyttöön arjessasi rauhoittuaksesi ja keskittyäksesi paremmin esim. työpaikalla, kassajonossa tai kotona omassa rauhassa. Samalla opit lisäksi keinoja miten elää hyvää elämää tässä ja nyt omana parhaana itsenäsi vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Mindfulness-tutustumisilta kestää parisen tuntia ja sen hinta on 20 euroa/osallistuja (sis. alv).

 

Mindfulness-intensiivikurssi

Mindfulness-intensiivikurssi opastaa osallistujia kohti hyvinvointia hyödyntäen mindfulness-harjoituksia ja -tutkimustietoa sekä ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista psykologiaa.

Tapaamisissa on monipuolisten harjoitusten lisäksi teoriatietoa mindfulnessiin liittyen mm. seuraavista aihealueista: aivot, ravitsemus, haasteellisten tilanteiden tunnetaidot, myönteisten tunteiden vahvistaminen, terveys sekä myötätunto itseä kohtaan.

Mindfulness-intensiivikurssi koostuu kahdeksasta tapaamisesta (2,5 h) sekä itsenäisestä päivittäisestä n. 0,5 tunnin harjoittelusta. Lisäksi on yhden illan hiljaisuuden retriitti, jonka ajankohta sovitaan ryhmän kesken erikseen.

Kurssin hinta on 560 euroa/hlö, sisältäen arvonlisäveron sekä TuplaCD:n (arvo 54 e). Kurssille otetaan n. 12 henkilöä.

Seuraava kaikille avoin Mindfulness-intensiivikurssimme alkaa 7.4.2016 TaitoBA:n tiloissa Helsingissä.
Ilmoittaudu kurssille

 

Mindfulness-peruskurssi

Mindfulness-peruskurssi on hieman tiiviimpi paketti intensiivikurssista.

Kurssi koostuu neljästä tapaamisesta (3 h) sekä itsenäisestä päivittäisestä n. 0,5 tunnin harjoittelusta. Tapaamisissa on monipuolisten harjoitusten lisäksi teoria- ja tutkimustietoa mindfulnessiin liittyen.

Kurssin hinta on 350 euroa/hlö, sisältäen arvonlisäveron sekä TuplaCD:n (arvo 54 e). Kurssille otetaan maksimissaan 14 henkilöä.


Flow Mentaalivalmennuksen Mindfulness-valmentajana toimii Aleksi Litovaara, ACC, Mindfulness-ohjaaja, Licensed Trainer and Master Practitioner of NLPTM, Licensed Sports Performance CoachTM

 

Kun haluat tilata yrityksellesi valmennuksen tai kun haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä:
info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281

Katso seuraavan kaikille avoimen Mindfulness-valmennuksemme ajankohta Koulutuskalenteristamme!