Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Usein kysyttyä NLP-kursseistamme

Usein kysyttyjä kysymyksiä NLP-kurssejamme koskien

Mitä 100 %:n tyytyväisyystakuulla tarkoitetaan?

Mikäli et mistä tahansa syystä  ole tyytyväinen kurssiin ja/tai opetukseen, voit niin halutessasi keskeyttää sen kolmen ensimmäisen päivän aikana (tai kolmannen päivän päätteeksi), jolloin palautamme sinulle kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Minkälainen on kurssipäivien rakenne?

Päivät aloitetaan klo 09 ja lopetellaan klo 17 mennessä. Koulutuspäivien aikana teemme runsaasti käytännön harjoituksia ja pidämme taukoja aina tarpeen mukaan. Lounastauon pidämme noin puolen päivän kieppeillä.

Tarvitaanko kursseilla muistiinpanovälineitä?

Halutessasi voit toki ottaa omat muistiinpanovälineesi mukaan. Muistiinpanoja tärkeämpää on kuitenkin se, että pidät aistisi avoinna. Me pidämme huolen siitä, että opit hallitsemaan asiat.

Miten kurssipäivien ruokailu on järjestetty?

Koulutustilamme lähettyviltä löytyy kävelymatkan päästä eri kokoisia ruokakauppoja (mm. Prisma) sekä useita lounaspaikkoja, joita voit hyödyntää lounastamiseesi. Voit myös tuoda omat eväät mukanasi ja säilyttää niitä jääkaapissamme. Omien eväiden lämmittämiseen käytössäsi on myös mikroaaltouuni.

Miten kurssien maksu suoritetaan?

NLP-kurssit laskutamme pääsääntöisesti sähköpostitse lähetettävällä laskulla hieman ennen kurssia siten, että kurssimaksu erääntyy n. viikkoa ennen kurssin alkamista. Kurssimaksun voi halutessaan suorittaa myös osamaksuna. Osamaksuvaihtoehdoistamme voit lukea tarkemmin täältä. Mikäli asiakas haluaa jotain muita järjestelyitä, niistä voimme aina neuvotella erikseen. Mikäli kurssin maksajana on joku muu kuin osallistuja itse (esim. työnantaja), pyydämme antamaan laskutustiedot ilmoittautumislomakkeen ”Maksutiedot” -kohdassa.

Miten kurssille tulisi pukeutua?

NLP-kurssimme ovat mukavia tilaisuuksia, joten pukeudu niihin mukavasti.

Pääseekö kurssipaikalle helposti julkisilla liikennevälineillä?

Kyllä pääsee. Itäkeskuksen metroasema on n. viiden minuutin kävelymatkan päässä Puotinharjun koulutustilastamme. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Onko kurssipaikalla parkkipaikkoja omalle autolle?

Puotinharjun koulutustilamme edessä kadulla on ilmaisia parkkipaikkoja ja lisää (tosin aikarajallisia) paikkoja löytyy ympäristöstä. Tarkemmat ohjeet paikalle löytämiseksi ja parkkipaikkojen sijainnista löydät täältä.

Minkälaisia kurssinne oikein ovat?

Tähän annamme kurssilaistemme vastata. Katso siis alla oleva video, niin saat ainakin jotain osviittaa:


Seuraava NLP:n peruskurssimme on:

6.-12.2.2023 Helsingissä

HAE MUKAAN KURSSILLE