Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Viimeinkin voit oppia sen, mitä koulussa ei opetettu

Olet joskus halunnut jotain tai unelmoinut jostain. Ja ehkä jopa tarttunut toimeen saadaksesi haluamasi. Innoissasi tehnyt asioita parin viikon ajan, mutta… Hetken kuluttua olet kuitenkin huomannut, miten vanhat tottumukset ovat nielaisseet mukaansa.

Nämä vanhat tottumukset saattavat liittyä esimerkiksi negatiivisten ajatusten pyörittämiseen päässä, ikävien tunnetilojen ja pelkojen kanssa kamppailuun tai vaikka terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tai sitten johonkin ihan muuhun.

Oletko kenties siirtänyt omat halusi ja tarpeesi muka hetkellisesti syrjään, jotta muiden halut ja tarpeet voisivat tulla tyydytetyksi? Tämä pieneksi hetkeksi tarkoitettu kaunis ele muuttuukin viikoiksi, kuukausiksi, vuosiksi ja jopa vuosikymmeniksi, jonka jälkeen et ehkä enää edes muista, mitkä sinun omat halusi ja tarpeesi olivat. Ikävät muistot epäonnistuneista pyrkimyksistä muuttaa asioita kylvävät jopa epätoivoa, jonka myötä usko omaan kykyyn tehdä muutoksia katoaa.

Mikäli tämä teksti puhutteli sinua, et ole yksin.

Jokaiselle pitämälleni NLP-kurssille on löytänyt tiensä vähintään yksi ihminen, joka on hukannut yhteyden omiin haluihinsa ja tarpeisiinsa, kun halu olla hyvä ihminen muita kohtaan on saanut unohtamaan, kuka oikeasti on ja mitä haluaa elämältään. Toisaalta myös ne muutokset, joita nämä ihmiset kokevat kursseilla, ovat kiistatta todistaneet, miten oikeita menetelmiä käyttämällä jokainen voi tehdä juuri ne muutokset omassa elämässä, joita haluaa toteuttaa.

Menettämättä omaa haluaan ja kykyään olla hyvä ihminen.

Internet on pullollaan erilaisia elämänmuutoksia tarjoavia tahoja. Jotta puheeni ei jää sanahelinäksi, haluan kertoa sinulle, miten varmistat onnistumisesi niissä muutoksissa, joita haluat elämässäsi toteuttaa.

Käynnistän nyt viisiosaisen tekstisarjan, jonka jokainen osa käsittelee yhtä kriittisen tärkeää askelta kohti haluamiasi muutoksia elämässäsi.

Mietit varmaankin nyt, toimivatko nämä opit sinun haluamiisi muutoksiin?

Kyllä toimivat. Opettamani malli käsittelee sitä, miten pystyt tekemään pysyviä muutoksia omaan ajatteluusi ja kuinka toisenlaisen ajattelun kautta voit vaikuttaa siihen, miten toimit – ja toimimalla toisin, saat aikaiseksi erilaisia tuloksia elämässäsi.

Tässä tekstissä esittelen sinulle nyt ensimmäisen askeleen matkallasi kohti unelmaelämääsi.

Askel 1 – Hankkiudu eroon epämiellyttävistä ajatuksista

Ajatusten voima on valtava. Luot tekosi ajatuksillasi. Teoillasi luot itsellesi tapoja ja tavoilla luot oman luonteesi. Tämä tarkoittaa sitä, että se kuka olet juuri nyt, on seurausta ajatuksista, joita olet ajatellut elämäsi aikana.

Olet saattanut törmätä positiivisen psykologian oppeihin, joissa kehotetaan ajattelemaan positiivisesti ja elämästäsi tulee parempaa. Tämä on toki totta, sillä kuten aiemmin sanoin, kaikki lähtee ajatuksista. Valitettavasti nämä positiivisen psykologian puolestapuhujat eivät kuitenkaan yleensä anna ohjeita, miten omaa ajatteluaan voi muuttaa.

Epämiellyttävistä ajatuksista eroon pääseminen on helpompaa kuin ehkä pystyt vielä kuvittelemaan. Sinun tarvitsee vain tulla tietoiseksi kahdesta asiasta, joista ajatuksesi pääsääntöisesti koostuvat: katselemistasi mielikuvista sekä pääsi sisällä käymästäsi sisäisestä puheesta. Tultuasi tietoiseksi näistä asioista, voit tehdä haluamiasi muutoksia kumpaan tahansa tai vaikka molempiin.

Kuulostaako hyvältä? Saatoit mielessäsi jo sanoa kovaan ääneen: “Hannu, kerro jo, miten tämä tehdään!” Kertoisin mielelläni asian vaikka tässä ja heti, mutta opit tekniikan paljon paremmin, kun saat tehdä sen ohjattuna videoni kautta. Oikeastaan opetan kaikki tässä ja neljässä seuraavassa blogipostauksessani kertomani asiat 5 helppoa toimintaohjetta elämänmuutokseen -verkkovalmennuksessa, jonka voit tilata MAKSUTTA!

5 helppoa toimintaohjetta elämänmuutokseen