Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Kiitos verkkovalmennuksen tilaamisesta!

Onneksi olkoon hyvästä päätöksestäsi ja kiitos tilauksestasi!

Olet juuri ottanut ensimmäisen askeleesi kohti merkittävästi parempaa elämänhallintaa ja itsesi johtamista.

Saat aivan lähiaikoina sähköpostiviestin, joka sisältää linkin ensimmäisen valmennusviikon materiaaleihin. Koska tämän verkkovalmennuksen sähköpostit lähetetään automaattisesti, on mahdollista, että sähköpostijärjestelmäsi tulkitsee ne mainoksiksi. Tämän vuoksi sinun on hyvä tarkistaa aika ajoin myös roskapostilaatikkosi, sillä nämä tärkeät viesti saattavat joskus löytyä sieltä.

Jotta pääset varmasti hyvään alkuun elämänhallintasi ja itsesi johtamisen tiellä, sinulle on takuulla lisää hyötyä muutamasta kirjoittamastani kirjasta, joita voit erinomaisen hyvin lukea tämän verkkovalmennuksen lomassa. Suosittelen, että  tutustut alla esiteltyihin kirjoihini ja, mikäli  tunnet kiinnostusta niitä kohtaan,  tilaat niistä jonkin – tai vaikkapa kaikki – itsellesi tukemaan tätä valmennusta.

ItsItsensä kehittämisen kirjaensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirja

Pieni kirja, joka tarjoaa hyödyllisiä ajatuksia, joiden avulla saat oivalluksia ja ideoita parempaan ja onnellisempaan elämään sekä menestykseen.

Tämä pehmeäkantinen 67-sivuinen kirja käsittelee nimensä mukaisesti itsensä kehittämisen merkitystä menestyksen ja onnellisuuden avaimena. Kirja perustuu joihinkin omiin artikkeleihini ja blogeihini, joita voi löytää eri puolilta internetiä. Olen koonnut tähän kirjaan tärkeimpiä ja hyödyllisimpiä ajatuksiani tai ideoitani, joiden avulla toivon sinun kykenevän tekemään elämästäsi hieman paremman ja onnellisemman. Jos siis saat kirjasta yhdenkin elämääsi parantavan oivalluksen, on kirja saavuttanut vähimmäistavoitteensa (ja on ollut varmasti ostohintansa arvoinen). Uskon kuitenkin, että saat kirjasta jopa useampia oivalluksia.

 

Parempi elämä ja NLP - kirjan kansiParempi elämä ja NLP

Uusin kirjani tarjoaa inspiroivia ajatuksia ja käytännön ohjeita NLP:hen, mielenhallintaan, henkiseen hyvinvointiin, itsensä johtamiseen sekä parempaan elämään.

Elämälaatumme muodostuu siitä, minkä merkityksen me annamme asioille elämässämme, minkälaisia valintoja me teemme ja kuinka me toimimme eri tilanteissa. Hallitsemalla ajatteluamme ja mieltämme hallitsemme myös käyttäytymistämme sekä sitä, minkä merkityksen me millekin asialle annamme.

Tämä kirja sisältää ajatuksia, ohjeita ja tekniikoita elämänhallintaan ja itsensä johtamiseen. Kirjan eri luvut johdattelevat lukijan neuro-lingvistisen ohjelmoinnin eli NLP:n hyödyntämiseen eri aihepiirien kautta.

 

Oma sininen meresi -kirjaOma sininen meresi

Oma sininen meresi on opas itsensä kehittämiseen, itsensä tuntemiseen ja itsensä johtamiseen sekä elämänhallintaan. Ennen kaikkea, tämä kirja on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi – oli heidän elämänsä tällä hetkellä kuinka huonoa tai hyvää tahansa. Kirja sisältää runsaasti käytännön ohjeita ja harjoituksia oman menestyksesi määrittelemiseksi, onnellisuuden tunteen lisäämiseksi sekä oman sinisen meresi löytämiseksi.

Oma sininen meresi antaa todellisia ja toimivia työkaluja löytää oma menestyksesi sekä avaimet onnellisempaan elämään.

 

Uskon, että kirjoistani on sinulle runsaasti lisähyötyä tilaamaasi verkkovalmennukseen.

Kiitos siis vielä kerran siitä, että päätit ostaa itsellesi tämän tehokkaan ja hyödyllisen valmennuksen. Nyt tarkkaile vain sähköpostejasi ja muista tehdä kaikki valmennuksessa esiteltävät harjoitteet tunnollisesti, niin saat varmasti aikaan haluamiasi muutoksia ajattelussasi ja toiminnassasi.

Parempi elämänhallinta ja itsesi johtaminen odottavat sinua.

Voi hyvin,

Hannu Pirilä
Valmentaja
Flow Mentaalivalmennus