Oma sininen meresi –valmennus

Oma sininen meresi –valmennus

Nykyisessä maailmassa oman, itselleen sopivan, paikkansa löytäminen voi tuntua monen mielestä haastavalta. Moni meistä kokee jatkuvaa stressiä, toiset taas päivästä toiseen toistuvaa tylsyyttä.

Miten ja mistä löytää se sinun ”oma juttusi,” oma sininen meresi?

Oman sinisen meresi löytämisen perustana on kaksi fundamentaalista tunnetta: onnellisuuden tunne sekä tunne siitä, että koet menestystä. Molempia tunteita voimme kokea ihan missä tahansa: työssä, harrastuksissa, lasten kasvatuksessa, opinnoissa, urheilussa tai vaikkapa tiskaamisessa.

Oma sininen meresi –valmennus ei ole niille, joiden päämääränä elämässä on ainoastaan selviytyminen. Se ei valitettavasti ole tämän valmennuksen kiinnostuksen kohteena. Jos sinä olet tyytyväinen vain selvitäksesi päivästä toiseen, älä turhaan lue pidemmälle.

Oma sininen meresi –valmennus lähtee kahdesta peruskäsitteestä: siitä, mitä sinä haluat tavoitella ja siitä, mikä on sinulle tärkeää.

Kun nämä kaksi asiaa on sisäistetty ja tasapainossa, tarkastelemme nykytilannettasi: Minkälaisista lähtökohdista lähdet suuntaamaan kohti omaa sinistä mertasi, mitkä ovat tämänhetkiset resurssisi, mitä resursseja vielä tarvitset ja, toisaalta, mikä on estänyt sinua löytämästä omaa sisäistä mertasi tähän mennessä?

Valmennuksen viimeinen vaihe keskittyy suunnitelman tekoon ja toimintaan. Mitä täytyy tapahtua, että pääset päämäärääsi? Mitä askeleita tulet ottamaan? Millä tavoin tulet toimimaan?

Sinisen meren strategia on W. Chan Kimin ja Renée Mauborgnen kehittämä käsite – ja myös samanniminen kirja – joka perustuu pitkälti ajatukseen, että armoton kilpailu ei vie yrityksiä mihinkään muualle kuin myrskyävään tulimereen. Sen sijaan yritysten tulisi lähteä avoimille vesille, valtamerille, ja luoda omat markkinat. Kimin ja Mauborgnen mukaan yritysten tulisi toimia arvojensa eli periaatteidensa mukaisesti. Yritysten strategiassa ei tulisi olla mitään arvojen vastaista toimintaa.

Sama pätee myös meihin ihmisiin henkilökohtaisella tasollamme. Elämällä omien arvojemme vastaisesti elämme vain jatkuvassa kamppailussa itsemme ja kaikkien muiden kanssa, juosten omassa oravanpyörässämme pääsemättä kuitenkaan lopulta mihinkään. Löytämällä oman sinisen meresi voit elää sitä elämää, jota haluat elää ja jolla on sinulle merkitystä.

Oma sininen meresi –valmennus antaa sinulle paitsi eväät, myös toimivat työkalut oravanpyörästä irti pääsemiseen tai tylsyyden taltuttamiseen – ja oman sinisen meresi löytämiseen. Kyse ei siis ole haaveilusta tai haikailusta, vaan todellisista käytännön toimenpiteistä, joiden avulla muutat kurssisi suunnan kohti sellaisia asioita, joilla on sinulle merkitystä ja joita haluat enemmän elämääsi.

Oma sininen meresi -valmennuksessa ei myöskään ole kyse teorioista. Valmentajasi opettaa sinua omien ja valmennettaviensa kokemusten kautta sekä opettaa sinua tekemään muutamia NLP-tekniikoita. Huomaat itse kuinka kaikki toimii ja saat paljon irti kahdesta päivästä.

Oma sininen meresi –valmennus on toimiva yhdistelmä opetusta ja harjoitteita, joiden avulla sinulle selviää mikä ja missä sinun sininen meresi on ja miten sinä saavutat sen.

Valmentajanasi toimii yksi Suomen johtavista NLP:n (neuro-lingvistisen ohjelmoinnin) ja itsensä kehittämisen kouluttajista, Hannu Pirilä. Hannulla on vuosien kokemus paitsi liike-elämän johtotehtävistä ja urheiluvalmennuksesta, myös NLP-kouluttajana toimimisesta. Hannu on opiskellut mm. sellaisten itsensä kehittämisen mestareiden johdolla, kuten Dr. Richard Bandler, Bill Harris, Bob Proctor ja John LaValle ja hänellä on mm. toistakymmentä NLP-sidonnaista sertifikaattia. Lisäksi Hannu on toiminut mm. Dr. Richard Bandlerin ja Paul McKennan seminaareissa avustavava kouluttajana.

Tutustu myös Hannu Pirilän kirjoittamaan Oma sininen meresi -kirjaan.

 

Seuraava kaikille avoin kaksipäiväinen Oma sininen meresi -ryhmävalmennuksemme on 9.-10.6.2016 Helsingissä. Hinta 349 €/hlö (sis. alv 24 %). Paikkoja rajoitetusti.

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN

Oma sininen meresi -ryhmävalmennus on kaksipäivänen valmennus. Valmennus alkaa molempina päivinä klo 9 ja päättyy klo 17 kieppeillä. Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %) sekä kahvi- ja teetarjoilun. Valmennuksen laskutus tapahtuu noin pari viikkoa ennen valmennusta.

 

Olisiko jo aika lopettaa tuskailu ja valittaminen? Jos et tule mukaan, et saa kokea valmennusta ja tietää sen tehoa.

ILMOITTAUDU VALMENNUKSEEN