Kurkimäen koulutustila

DSC_0028Flow Mentaalivalmennuksen Kurkimäen koulutustila sijaitsee metroradan varressa Itä-Helsingissä. Sen sijainti aivan Helsingin Itsepuolustuskoulun, Hipkon, Kontulan harjoituskeskuksen läheisyydessä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yhdistää henkinen ja fyysinen valmennus.

Koulutustilan osoite: Sirrikuja 1 B 208 (2. krs.), 00940 Helsinki

Saapuessasi koulutustilaamme nouse ensin B-portaan toiseen (ylimpään) kerrokseen. Siellä paina HPA Consulting Oy:n ovikelloa (oven oikealla puolella) ja odota, että ovesta kuuluu sähkölukon aukeaminen. Avaa sen jälkeen ovi ja kävele jompaa kumpaa käytävää pitkin aivan ”takakulmaan saakka.” Sieltä löydät oven, jonka vieressä on kyltti, jossa lukee: ”B208, FLOW MENTAALIVALMENNUS, HPA CONSULTING Oy.” Astu sisään, tai koputa oveen, jos ovi ei ole valmiiksi auki. Tervetuloa!

Flow Mentaalivalmennus kokoustilaKatso kartta täältä.

Saapumisohjeet:

Julkinen liikenne: Kurkimäen koulutustilaan pääsee Helsingin keskustasta parhaiten metrolla. Kontulan metroasemalta on vain n. viiden minuutin kävelymatka koulutustilaamme. Metromatka Helsingin keskustasta kestää n.15 min. HSL:n bussilinjoista esimerkiksi numero 94B pysähtyy aivan koulutustilamme vieressä, eikä linjojen 94, 54, 78, 519 554, 560 ja 561 pysäkeiltäkään ole kuin 2-3 minuutin kävelymatkat perille .

Omalla autolla: Kurkimäen koulutustila on aivan Kehä I:n läheisyydessä, suunnilleen puolivälissä Lahden moottoritieltä Itäkeskukseen. Poistu Kehä I:ltä Kontulan liittymästä ja käänny toisista liikennevaloista vasemmalle Sirrikujalle. Sirrikuja 1 on heti ensimmäinen rakennus oikealla. Parkkitilaa löytyy Sirrikuja 1:n pihalta sekä Sirrikujalta kadun varrelta. Katso sallitut parkkipaikat alla olevasta kartasta!

Sirrikuja 1 pysäköinti

Sisäänkäynti Flow Mentaalivalmennuksen koulutustilaan sekä sallitut pysäköintipaikat.

Flow - Hipko