Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Flow Mentaalivalmennus huippulupaavan Markus Myllärisen henkisenä valmentajana

Flow Mentaalivalmennuksen Hannu Pirilä on aloittanut Suomen ehkä lupaavimman pöytätennspelaajan, Markus Myllärisen, henkisenä valmentajana.

16-vuotias Markus valittiin Suomen Pöytätennisliiton kuukauden pelaajaksi marraskuussa. Markus onkin panostanut pöytätennikseen tosissaan ja käy mm. erityisluokiota Ruotsissa saaden näin pingisvalmennusta maailman huipulta.

Pitkän tähtäimen tavoitteena Markuksella on ammattilaisuus pöytätenniksessä ja niinpä hän on vanhempiensa tuella päättänyt ottaa myös mentaalivalmennuksen osaksi kokonaisvaltaista valmentautumistaan. Merkillepantavaa asiassa on nimenomaan se, että Markuksella ei ole sinänsä mitään mainittavampia ongelmia henkisellä puolella, vaan henkisen valmennuksen pääpaino onkin ennen kaikkea siinä, miten Markus rakentaa menestyksensä pitkällä tähtäimellä, miten hän saa itsestään irti yhä useammin huippusuorituksia sekä kuinka hän kokee motivaatiota ja nautintoa lajistaan ja harjoittelustaan vuodesta toiseen.

Hannu puolestaan on erittäin tyytyväinen alkaneeseen yhteistyöhön ja pitää Markusta erittäin lupaavana urheilijana. Markuksella on Hannun mielestä hyvin terveet tavoitteet ja juuri sellaista asennetta, jota menestys urheilun huipulla vaatii. Hannu uskoo, että tulemme kuulemaan Markuksesta vielä paljon!