Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Hannu Pirilä

 

Hannu Pirilä on Suomen johtavia NLP-kouluttajia ja itsensä kehittämisen valmentajia. Hänet tunnetaan kirjoittamistaan kirjoista, tuloksia tuottavista valmennuksistaan sekä kehittämästään Oma sininen meresi –konseptista, jotka ovat kaikki tuottaneet tuhansille ihmisille merkittävästi parempaa elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia.

Hannu on yksi kahdesta suomalaisesta NLP-kouluttajasta, joilla on Licensed Master Trainer of NLPTM -sertifikaatti. Lisäksi Hannu on kuulunut ainoana suomalaisena NLP-kouluttajana NLP:n kehittäjän Dr Richard Bandlerin seminaarien avustavien kouluttajien tiimiin vuodesta 2018 lähtien.

Hannun tausta on hotelli- ja ravintola-alan esimies- ja johtotehtävissä, missä hänen yli 15-vuotinen uransa käsitti työpaikkoja Suomen lisäksi myös Sveitsissä, Luxemburgissa, Venäjällä, Kiinassa sekä USA:ssa.

Vuonna 2004 Hannu siirtyi pois hotelli- ja ravintola-alan operatiivisesta maailmasta ja siirtyi konsultoimaan hotelli- ja ravintola-alan sekä eri palvelualojen yrityksiä, tehden välillä myös myyntiin ja myynnin johtamiseen liittyviä töitä.

Paul McKennas Assistant Trainers Team in London 5-2016

Paul McKenna ja hänen avustavien kouluttajien tiiminsä Lontoossa 5/2016. Hannu on toinen oikealta, Paul McKenna viides oikealta.

Vuonna 2008 Hannu siirtyi kansainvälisen hotellikonsultointiin erikoistuneen yrityksen palvelukseen hotellikonsultiksi ja perusti noin vuotta myöhemmin oman konsultointi- ja valmennusyrityksensä. Samoihin aikoihin Hannu ryhtyi myös tosissaan opiskelemaan NLP:tä, suorittaen lyhyessä ajassa useita NLP-sertifikaatteja ja –lisenssejä. Nykyään Hannu on kansainvälisesti arvostettu NLP-kouluttaja ja hän on mm. ainoana suomalaisena vuodesta 2016 lähtien työskennellyt säännöllisesti avustavien NLP Trainereiden tiimissä NLP:n kehittäjän Dr. Richard Bandlerin sekä maailmankuulun hypnotistin Paul McKennan seminaareissa.

Hannu on perustamansa HPA Consulting Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja. Hän on suorittanut mm. eMBA- (executive Master of Business Administration) sekä restonomi-tutkinnot ja hän on IIB:n (Institute for Independent Business International) akkreditoima liikkeenjohdon asiantuntija sekä LAK:n (Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus) hallituksen jäsen vuosina 2012-2016.

Hannun sertifiointeja:

 • Licensed Master Trainer of NLP for BusinessTM (2023)
 • Licensed Trainer of NLP® (2011, 2013, 2015, 2018, 2022)
 • Licensed Master Practitioner of NLP® (2010)
 • Licensed Practitioner of NLP® (2010)
 • Licensed NLP CoachTM (2010)
 • Licensed Business Master Practitioner of NLPTM (2015)
 • Licensed Business Practitioner of NLPTM (2010)
 • Licensed LAB ProfileTM Practitioner (2010)
 • Persuasion Engineering® (2012)
 • Licensed Sports Performance CoachTM (2011, 2013)
 • Licensed Sports Performance CoachTM Trainer (2019)
 • Licensed Specialist Practitioner of Neuro-Hypnotic RepatterningTM (2013, 2020)
 • Henkinen Valmentaja® (2013)
 • Design Human EngineerTM (2018, 2019, 2022)
 • Clinical Hypnotherapist (2020)
 • Licensed NLP Coaching TrainerTM (2022)

DSC_0052Hannu työskentelee paitsi NLP-kouluttajana, NLP-coachina, seminaarien ja muiden tilaisuuksien puhujana sekä urheilijoiden henkisenä valmentajana/mentaalivalmentajana, myös yrityskonsulttina ja yritysvalmentajana. Yrityspuolella hän on konsultoinut niin yksittäisiä yrittäjiä kuin pörssiyhtiöitäkin. Urheilupuolella hän taasen on toiminut henkisenä valmentajana niin juniorikoripalloilijoille kuin ammatti-jalkapalloilijoillekin, niin harrastaja-tennispelaajille kuin vapaaottelun maailmanmestarillekin. Tämän lisäksi Hannu on auttanut lukuisia ihmisiä mm. pääsemään eroon peloistaan, lopettamaan tupakoinnin, laihtumaan sekä tekemään muita merkittäviä muutoksia elämänlaatunsa parantamiseksi.

Hannu on kirjoittanut varsin suosituiksi nousseet kirjat Oma sininen meresi, Parempi elämä ja NLP sekä Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pienen kirjan.

Hannu on opiskellut mm. sellaisten maailmankuulujen henkilökohtaisen kehittymisen mestareiden opissa kuten Dr. Richard Bandler, John LaValle, Kathleen LaValle, Bill Harris, Paul McKenna ja Bob Proctor.