Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Eroon tupakasta -valmennus

Eroon tupakasta -pienryhmävalmennus

Haluatko eroon tupakasta – oikeasti ja lopullisesti?

Miltä tuntuisikaan hengittää raikasta ilmaa – päivä toisensa jälkeen?

Eroon tupakasta -valmennus - logo

Loppujen lopuksi, kun ajattelet asiaa hieman tarkemmin, kyse on muustakin kuin pelkästään tupakasta. Kyse on myös henkilökohtaisesta vapaudesta. Annatko jonkin kääryleen hallita omaa elämääsi ja käyttäytymistäsi vai haluatko olla vapaa elämääsi rajoittavasta riippuvuudesta?

Eroon tupakasta -pienryhmävalmennus on yhden päivän valmennus, jonka aikana teemme toistakymmentä toimivaksi todettua tekniikkaa ja harjoitusta, joiden avulla otat haltuusi tupakointiin liittyneet mielesi prosessit ja joiden avulla pääset eroon tupakoinnista lopullisesti – mikäli  sinä niin haluat. Tekniikat ja harjoitukset perustuvat pääasiassa (mutta eivät pelkästään) NLP:hen eli neuro-lingvistiseen ohjelmointiin.

Valmennuspakettiin kuuluu ryhmävalmennuksen lisäksi n. 30 minuutin rentouttava hypnoosiäänite, jota kuuntelet päivittäin kolmen viikon ajan.

Koko valmennuspaketin hinta on 147,00 € (sis. alv 24 %).

Pienryhmävalmennus alkaa klo 09.30 ja päättyy klo 19 mennessä.

Seuraava Eroon tupakasta -valmennus on:

17.6.2017 Helsingissä

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Lisää infoa Eroon tupakasta -valmennuksesta saat täältä.

Eroon tupakasta -valmennus on saatavana myös henkilökohtaisena valmennuksena hintaan 597,00 euroa ja voit tilata sen joko yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostitse (info@mentaalivalmennus.fi) tai puhelimitse (050 66281).