Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Oletko ikinä miettinyt mikä tekee sen todellisen eron urheilussa? Oletko pannut merkille kuinka joillain on kyky tulla kaikkien takaa – ”puskasta” – ja voittaa, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä? Tai kuinka jotkut vain kykenevät voittamaan kilpailun toisensa jälkeen?

Flow Mentaalivalmennuksen urheilijoiden henkiset valmentajat ovat sertifioituja Licensed Sports Performance CoachejaTM, jotka auttavat urheilijoita – tai ketä tahansa, joka tähtää huippusuorituksiin – siihen menestykseen ja noihin tuloksiin. Flow Mentaalivalmennuksen huippusuoritusvalmennuksen tarkoituksena on auttaa sekä yksilöurheilijoita että joukkueita henkisessä valmennuksessa. Huippusuoritusvalmennus mahdollistaa sinulle unelmiesi tavoitteiden saavuttamisen – tai kenties jopa vielä suurempia saavutuksia!

Licensed Sports Performance Coach™ sertifikaatin omaaminen tarkoittaa, että kyseinen valmentaja on hankkinut taitoja ja osaamista mm. sellaisilla osa-alueilla kuten valmentaminen, henkinen valmentaminen, motivaatio, tavoitteiden asettaminen, keskittyminen, stressinhallinta, mallintaminen, suorituskykyrajojen ylittäminen sekä nk. flow-tilan saavuttaminen. Toisin sanoen: taitoja siinä, kuinka luodaan voittajia.


Haluatko saavuttaa flow-tilan helpommin useammin ja nopeammin?

Tilaa itsellesi valmentajamme Hannu Pirilän 5 askelta flow-tilaan -ohjelma ILMAISEKSI täältä.


Kenelle Huippusuoritusvalmennus on tarkoitettu?

Huippusuoritusvalmennukselle ja henkiselle valmennukselle on ainakin kolme selkeää kohderyhmää:

  • sinä, joka haluat parantaa tuloksiasi tai parantaa peliäsi missä urheilulajissa tahansa
  • sinä, joka haluat parantaa tuloksiasi valmentajana
  • sinä, joka haluat suorittaa huipputasollasi, oli kyse sitten esittävistä taiteista, muusta esiintymisestä tai mistä tahansa muusta elämänalueesta, joka edellyttää huippusuorituksia.

”Käytimme Hannu Pirilän osaamista henkisen valmennuksen saralla, osana FC Hongan Veikkausliigan joukkueemme kokonaisvaltaista valmentautumista syyskaudella 2011. Hannun kanssa oli mukava tehdä töitä ja sain erityisesti hänen tekemistä pelaajien LAB-profiileista useita hyödyllisiä vinkkejä ja oivalluksia siihen kuinka valmentaa joukkueen pelaajia myös yksilöinä ja kuinka kommunikoida heidän kanssaan siten, että he motivoituvat harjoitteluun ja että viestini menee parhaalla mahdollisella tavalla perille. Kiitos Hannulle hyvästä yhteistyöstä!”  – Mika Lehkosuo, päävalmentaja, FC Honka

Lue Hannun blogikirjoitukset Henkinen valmennus ja voittaminen sekä Huippusuoritus ja menestyminen.

Me kaikki tiedämme sen. Olemme nähneet sen monta kertaa ja tulemme näkemään sen vielä uudestaan ja uudestaan: urheilija, joka on huippukunnossa, alisuorittaa yllättäen tärkeässä kilpailussa. Tai ne lahjakkuudet, joista kaikki puhuvat, mutta jotka eivät jostain syystä koskaan kuitenkaan pääse huipulle.

Urheilusta on tullut maailmanlaajuisesti aina vain kilpailuhenkisempää, ja yksittäisten urheilijoiden kokema paine on usein valtavaa. Paineeseen on monia syitä, kuten median huomio tai moniin lajeihin liittyvät rahamäärät. Tämän seurauksena paine kasvaa myös amatööriurheilijalla, joka näkee sankarinsa kehittyvän ja parantavan suorituksiaan, ja usein saavan huomattavia rahallisia palkkioita. Tämä puolestaan luo unelmia ja toiveita urheilijan omien suoritusten ja tulosten suhteen ja – usein omien fyysisten rajojensa puitteissa – kasvattaa hänen haluaan saavuttaa jotain enemmän.

Urheilu ja liikunta ovat tänä päivänä tärkeä osa elämääsi, piditpä sitten vain yllä toimintojasi tai olet amatööri- tai ammattiurheilija. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää, että pystyt keskittymään ja kohdistamaan huomiosi juuri siihen, millä todella on merkitystä sinulle. Juuri tähän tarpeeseen on mentaalivalmennus.

Mitä tulet oppimaan?

Lista on pitkä ja kattava, ja se vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta vain muutamia nimetäksemme:

  • tulet oppimaan kuinka saavutat flow-tilan
  • ylität henkisiä kynnyksiäsi
  • luot voittamisen mielentilan
  • kestät paineita
  • löydät henkiset mieltymyksesi
  • hyödynnät visualisointia ja rentoutusta tai mahdollisesti monia muita metodeja
  • mikä ikinä sitten toimiikaan juuri sinulle

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että istumme alas myös lajivalmentajasi kanssa. Näin varmistamme mahdollisimman sujuvan yhteistyön kaikilla kehityksesi osa-alueilla.

Valmennushintojamme urheilijoille

Yksittäinen tapaaminen, n. 2 h/tapaaminen

3 tapaamista, n.  1,5 h/tapaaminen

6 tapaamista, n.  1,5 h/tapaaminen

Mikäli haluat, että tapaamiset ovat jossain muualla kuin koulutustiloissamme, ota yhteyttä, niin sovimme hinnoista tarkemmin kanssasi.

Haluatko valmennukseemme?

Panostaminen itsensä kehittämiseen tuottaa pitkäaikaista hyötyä ja menestystä. Valitettavasti me emme kuitenkaan ehdi ja/tai pysty auttamaan kaikkia. Mikäli  sinä olet kiinnostunut saavuttamaan parempia tuloksia Huippusuoritusvalmennuksemme kautta, ota yhteyttä. Haluamme aina ensin jutella kanssasi, jotta voimme varmistaa, että  meistä on sinulle hyötyä.

Mitä sinä haluat saavuttaa? Ota yhteyttä, niin selvitämme yhdessä miten se on mahdollista:

info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281