Tie onneen ja menestykseen –videovalmennussarja

Osta videovalmennus tästä

Tuotekuva

Jotkut meistä haluaisivat nähdä tien ulos stressistä ja oravanpyörästä, toiset taas haluaisivat tuntea enemmän sisäistä rauhaa ja varmuutta, joku taas kyllä tietää mitä haluaa, mutta ei vaan tunnu millään löytävän keinoja sen saavuttamiseksi.

Me jokainen määrittelemme viime kädessä itse mitä menestys ja onnellisuus meille oikeasti tarkoittavat. Tie onneen ja menestykseen on Flow Mentaalivalmennuksen ja Hannu Pirilän kehittämä yhdeksänviikkoinen videovalmennussarja, joka auttaa sinua saavuttamaan juuri sitä menestystä ja onnellisuutta elämässäsi, jota sinä haluat.

Miten?

Hannu esittelee valmennusohjelmassa ne kuusi askelmaa ja tekijää, joiden avulla kuka tahansa voi kasvattaa onnellisuuden ja menestyksen tasoaan, olipa lähtökohtasi mikä tahansa. Eikä kysymys ole mistään rakettitieteestä, vaan käytännönläheisistä ohjeista ja harjoituksista.

Kyseessä ei myöskään ole mikään ihmelääke, jonka avulla parannat elämäsi laatua kuin taikaiskusta. Menestys vaati työtä. Kuitenkin, tekemällä työtä josta nautit, kasvatat myös samalla onnellisuutesi tasoa, eikä työn tekeminen tunnu enää väkinäiseltä puurtamiselta. Tämä valmennusohjelma antaa sinulle välineet löytää oma tiesi menestykseen ja onnellisuuteen.

Tie onneen ja menestykseen -valmennusohjelmaan kuuluu viikon välein sähköpostitse toimitettava viesti, joka sisältää aina yhden valmennusvideon (kestoltaan n. 30-60 minuuttia), jossa Hannu valmentaa sinua saavuttamaan elämässäsi niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Video ladataan omalle koneelle, josta se on katsottavissa juuri silloin ja niin usein kuin itse haluaa. Videon lisäksi ohjelmaan kuuluu hyödyllisiä, innostavia ja käytännönläheisiä harjoituksia, joista osa on pdf- ja MP3-muodoissa. Samoin kuin videot, myös MP3-muodossa olevat harjoitukset ovat kuunneltavissa niin usein kuin haluat.

Tutustu valmennukseen katsomalla alla oleva esittelyvideo:

Jos koet elämässäsi joitain seuraavista haasteista,  tämä valmennus on sinua varten:

  • elämä on liian kiireistä, jotta siitä voisi nauttia
  • sinusta tuntuu, että sinulla olisi potentiaalia enempään, mutta et tunnu saavan sitä esiin
  • raha ei tunnu riittävän kaikkeen siihen mihin sen pitäisi riittää
  • haluat muutosta, mutta samalla pelkäät sitä
  • elämältä puuttuu todellinen tarkoitus
  • elämästä puuttuu suunnitelma, joka veisi sinua kohti onnellisempaa elämää ja menestystä
  • elämästä puuttuu hyvinvointia ja nautintoa

Tämä valmennusohjelma auttaa sinua kirkastamaan tavoitteesi ja tarjoaa sinulle työkalut siihen toimintaan ja oppimiseen, joka johdattaa sinut haluamiisi tuloksiin.

”Mitä jos minulla ei ole aikaa kaiken maailman valmennuksiin?”

On luonnollisesti sinusta itsestäsi kiinni kuinka paljon haluat investoida aikaasi itsesi kehittämiselle ja saavuttaaksesi menestystä elämässäsi. Pääset kuitenkin pitkälle jo tunnin-parin uhrauksella/viikko. Sellainen määrä aikaahan nyt löytyy keneltä vain, kun vain niin haluaa, eikö löydykin? Sitä paitsi, Hannu opettaa valmennuksessa myös miten järjestää asiansa niin, että löydät enemmän aikaan asioille, jotka ovat sinulle tärkeitä, mutta joita sinun ei tarvitsekaan hoitaa kiireessä.

Koko yhdeksän viikon ohjelma maksaa ainoastaan 57,00 euroa (sis. alv 24 %). Se on todellakin naurettavan pieni investointi sille, mitä voit valmennuksen avulla saavuttaa.

Kaiken lisäksi annamme valmennukselle 100 %:n tyytyväisyystakuun: Mikäli et koe saavasi valmennuksesta mitään hyötyä, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 30 päivän sisällä sen tilaamisesta. Pelkkä ilmoitus vain meille ja palautamme sinulle koko maksamasi summan. Lisäksi saat pitää itselläsi kaiken siihen mennessä saamasi materiaalin.

Osta videovalmennus tästä

Videovalmennussarjaa tukee myös erinomaisesti Hannu Pirilän kirjoittama Oma sininen meresi -kirja, johon voit tutustua klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Tässä vielä muutamia ensikommentteja valmennussarjasta matkan varrelta:

”Horisontti vertaus: ”Vertaa miten pitkälle olet päässyt” oli aivan mieletön! Jonka otan kyllä omaan käyttöönkin kun mietin menestystäni.”

”Kiitos hyvästä videovalmennuskurssista, se on mukava tapa opiskella, helppo järjestää aikaa kotona, voi kertailla asioita omaan tahtiin.”

”Todella tärkeä! Mielestäni hyvä antaa selkeitä tehtäviä, koska prosessoimalla oikeasti oppii.”

”TODELLA HYVÄ JA HYÖDYLLINEN!!! Jatkossa käytän tätä aamumeditoinneissani.”

”Kokonaisuutena pidin erittäin paljon! Esimerkit, joita käytit avaamaan RAS:sia olivat erittäin hyviä ja asia tuli ainakin itselleni hyvin selväksi.”

”Kaiken kaikkiaan LOISTAVA video! :D Ei muuta kuin tekemään viikon tehtävät :)”

”Keep up the good work! ;)”

”Kiitos valmennusvideoistasi, minulla on tässä kiireiset viikot olleet meneillään joten olen käynyt läpi näitä harjoituksia hitaammalla aikatautulla, menossa on vasta 4:s video. Hyvältä ja tehokkaalta vaikuttaa.”

”Tämä video oli kyllä erittäin loistava, varsinkin tehtävät. Pääsi oikeen kunnolla jyvälle siitä, mitä oikeasti tavoittelee!”

”Tämä video kosketti minua erityisesti kertoessasi uskomuksista… Huomasin heti itsessäni asioita, joita olen pitänyt ”faktoina” ja nyt huomasin, että kysehän oli vain uskomuksistani. Uskomatonta mielenavartamista!!!”

”Jälleen kerran pidin antamistasi tehtävistä! Tehtävien avulla opin itsestäni asioita, joita en aikaisemmin ole tullut miettineeksi tai olen miettinyt miksi asiat menevät kuten menevät tai miksi en muutu kohti parempaa? Lisäksi tehtävistä opin tuntemaan itseäni paremmin: ’Miksi toimin, kuten nyt toimin?'”

”Loistavaa materiaalia jälleen!” 

”Tämä video oli MAHTAVA!!! Tein sen Disney -harjoituksen, joka oli TODELLA LOISTAVA!”

…sekä vielä koko valmennuksen läpikäyneiltä:

”LOISTAVA!!! Suosittelen kaikille lämpimästi! Muutti elämääni kohti parempaa tulevaisuutta.”

”TODELLA HYVÄ!!! Pidin erittäin paljon.”

Osta videovalmennus tästä