Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Lentopelon poistaminen

Lentopelon poistaminen ja lentopelosta eroon pääseminen on helpompaa kuin ehkä osasit kuvitellakaan.

Tilastojen mukaan n. 30 % ihmisistä kärsii lentopelosta ja n. 8-10 % pelkää lentämistä niin paljon, että he eivät voisi kuvitellakaan astuvansa lentokoneeseen.

Lentopelko rajoittaa siis monen elämää ja matkailua. Miltä mahtaisikaan tuntua, jos tällaista rajoitetta ei olisi? Miltä elämäsi näyttäisi, jos voisit vapautuneesti päättää loma- ja työmatkoistasi? Minkälaisia uusia mahdollisuuksia se avaisi?

Lentopelko – kuten lähes kaikki muutkin pelot – on pohjimmiltaan opittu neurologinen prosessi. Koska se on jollain tavoin elämän aikana opittu, hyvä uutinen on, että siitä voi yhtä lailla oppia poiskin. Tuon neurologisen prosessin voi muuttaa.

Apua lentopelkoon

NLP:n avulla pääset lentopelosta eroon helposti, nopeasti ja edullisesti. Yli 90 %:a asiakkaistamme on päässyt eroon lentopelostaan vain yhdellä tapaamisella, loputkin viimeistään toisella tapaamisella.

Flow Mentaalivalmennus tarjoaa lentopelon poiston hintaan 300,00 euroa (sis. alv 24 %). Mikäli lentopelkoon ei tule merkittävää muutosta ensimmäisellä tapaamiskerralla, tarjoamme toisen ja tarvittaessa jopa kolmannenkin tapaamisen ilmaiseksi (tosin kolmanteen tapaamiseen ei ole vielä koskaan jouduttu turvautumaan).

Lyhimmillään tapaamiseen on mennyt vain noin 30 minuuttia, pisimmillään vajaat kolme tuntia. Keskimäärin tapaamisen kesto on n. 1,5-2 tuntia. Erot käytetyssä ajassa johtuvat siitä, että meillä jokaisella on oma tapamme luoda pelkomme. Joillekin riittää lentopelon poistoon vain yksi harjoitus, pääsääntöisesti teemme kuitenkin useita harjoituksia ja tekniikoita. Yleisimmin teemme n. 3-5 tekniikkaa tai harjoitusta/tapaaminen.

”Kärsimme molemmat aiemmin lentopelosta ja olimme huolissamme, että se tarttuisi myös 6-vuotiaaseen poikaamme. Kävimme molemmat erikseen Hannu Pirilän juttusilla. Teimme Hannun opastuksella muutaman NLP-tekniikan, minkä jälkeen ajatus lentämisestä ei tuntunut enää ollenkaan niin hermostuttavalta. Vahvistuksen lentopelon poistumiseen saimme, kun lensimme pari kuukautta Hannun ”käsittelyn” jälkeen koko perhe Lontooseen ja takaisin, eikä koko reissu aiheuttanut kellekään meistä minkäänlaisia pelkotiloja tai edes hermostuneisuutta. Kiitos Hannulle ja hänen NLP-tekniikoilleen!” – Riku ja Terhi Aalto, Helsinki

”Kävin sun kanssa reilu vko sitten läpi mun lentopelkoa jne… En tiedä miten kertoa mutta lennot meni paremmin kuin odotinkaan.” – Mika H., Kuopio

”Hei Hannu! Haluan kiittää sinua ja välittää terveiseni lentopelon poistoon liittyen. Pelko todellakin kaikkosi ja pystyin lentämään tuolloin kesäkuussa, vieläpä yksin!” -Hannamari R., Rovaniemi

”Hei, kiitos kovasti tämänpäiväisestä! Ihme juttu, joka toimii – olen edelleenkin aika hämmästynyt, että mitä ihmettä tapahtui :-) Kiitos.” – M. Pesonen, Helsinki

”Moikka Hannu! Lento meni tosi hyvin! Kiitos sinulle vielä.” -Iida T., Helsinki

Kun olet valmis päästämään irti elämääsi turhaan rajoittavasta lentopelosta, ota yhteyttä:

info@mentaalivalmennus.fi

P. 050 662 81