Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirja

Pieni kirja, joka tarjoaa hyödyllisiä ajatuksia joiden avulla saat oivalluksia ja ideoita parempaan ja onnellisempaan elämään sekä menestykseen.

Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirjaTämä pehmeäkantinen 67-sivuinen kirja käsittelee nimensä mukaisesti itsensä kehittämisen merkitystä menestyksen ja onnellisuuden avaimena. Kirja perustuu joihinkin omiin artikkeleihini ja blogeihini, joita voi löytää eri puolilta internetiä. Olen koonnut tähän kirjaan tärkeimpiä ja hyödyllisimpiä ajatuksiani tai ideoitani, joiden avulla toivon sinun kykenevän tekemään elämästäsi hieman paremman ja onnellisemman. Jos siis saat kirjasta yhdenkin elämääsi parantavan oivalluksen, on kirja saavuttanut vähimmäistavoitteensa (ja on ollut varmasti ostohintansa arvoinen). Uskon kuitenkin, että saat kirjasta jopa useampia oivalluksia. (Katso kirjan sisällysluettelo täältä.)

Koska olen halunnut tehdä kirjasta helposti ymmärrettävän ja helppolukuisen, olen pyrkinyt esittämään siinä olevat ajatukset mahdollisimman tiivistetysti. Tämä tarkoittaa toisaalta sitä, että monet asiat jäävät vaille sen syvempiä selityksiä tai pohdintoja, mutta toisaalta se antaa mahdollisuuden sinulle lukijana saada ideoita ja inspiraatiota itse lähteä tutkimaan omaa tietäsi itsesi kehittämiselle.

On tärkeää myös ymmärtää, että et voi millään saada kokonaiskäsitystä siitä, mitä itsensä kehittäminen kaiken kaikkiaan on lukemalla vain yhden aihetta käsittelevän kirjan tai osallistumalla yhteen seminaariin. Itsensä kehittäminen on koko elämän kestävä matka, joka edellyttää jatkuvaa opiskelua sekä avoimuutta uusia ajatuksia ja ideoita kohtaan.

Niinpä toivonkin, että vaikka et mitään muuta tästä kirjasta saisikaan, toivon, että se antaisi sinulle edes pienen sykäyksen selvittää mitä todella haluat, mikä on intohimosi, ja että saavutat sen menestyksen ja onnen, joka sinua odottaa ja joka sinulle kuuluu.

Kun  haluat saada todellisia työkaluja itsesi kehittämisen saralla,  osta ja lue uusin kirjani Oma sininen meresi.

Inspiroivia lukuhetkiä toivottaen,

Hannu Pirilä

”Hienoa Hannu! Oli niin kiehtovaa, että luin kirjasen ihan hetkessä ja paljon tuli pureksittavaa ja pohdittavaa!” – Mari Lepistö

”Moikka Hannu!
Sain kirjan luettua ja olin todella tyytyväinen. Se ruokki omaa intoani ja vahvisti entisestäänkin kovaa halua saada oma elämäni sellaiseksi kuin oikeasti haluan.
Kiitos sulle tuosta kirjasta!”
– Marko R./Merikarvia

Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirja maksaa vaivaiset 7,95 3,95 euroa + toimituskulut 2,50 € (sis. alv 10 %)

Osta painettu kirja tästä

 

Saatavana myös ladattavana e-kirjana (pdf) hintaan 6,95! Osta e-kirja täältä.

 

Tilaa myös Hannu Pirilän ilmainen uutiskirje ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Me emme tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetämme viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Klikkaa alla olevaa ”Subscribe to our newsletter” -linkkiä, täytä esiin tulevan lomakkeen tiedot lomakkeen ja klikkaa ”Tilaa uutiskirje” -painiketta. Niin helppoa sen on.

Subscribe to our newsletter