Oma sininen meresi –kirja

Oma sininen meresi – Hannu Pirilä

Oma sininen meresi -kirja

Oma sininen meresi on opas itsensä kehittämiseenitsensä tuntemiseen ja itsensä johtamiseen sekä elämänhallintaan. Ennen kaikkea, tämä kirja on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi – oli heidän elämänsä tällä hetkellä kuinka huonoa tai hyvää tahansa. Kirja sisältää runsaasti käytännön ohjeita ja harjoituksia oman menestyksesi määrittelemiseksi, onnellisuuden tunteen lisäämiseksi sekä oman sinisen meresi löytämiseksi.

Hannun edellinen kirjan, Itsensä kehittämisen, menestyksen ja onnellisuuden pieni kirja, keskittyi ensisijaisesti antamaan lukijoilleen ideoita ja oivalluksia oman henkisen hyvinvointinsa edistämiseen. Oma sininen meresi menee monta askelta pidemmälle, antaen todellisia ja toimivia työkaluja löytää oma menestyksesi sekä avaimet onnellisempaan elämään.

Oma sininen meresi ei ole kuitenkaan aivan tavanomainen opas parempaan elämään ja elämänhallintaan. Tämä kirja ei sisällä mitään New Age –hypeä tai tekopirteitä nauruharjoituksia. Oma sininen meresi on moneen kertaan testattu ja toimivaksi todistettu menetelmä, joka johdattaa lukijansa kohti itse määrittelemäänsä parempaa elämää.

Lauri Mäkinen”Suosittelen sinulle tätä kirjaa, sillä olen itsekin käyttänyt kirjan oppeja omassa elämässäni ja valmentaessani muita. Kirja on mahtava teos siitä, miten pystyt määrittelemään ja saavuttamaan oman menestyksesi, miten lisäät hyvinvointiasi sekä löydät oman sinisen meresi. Ota rohkeasti askel kohti haluamaasi elämä, lue tämä kirja ja vie elämäsi seuraavalle tasolle!” -Lauri Mäkinen, valmentaja/The Next Level

Tämä kirja ei kerro sinulle mitä sinun tulisi tehdä, vaan sen sisältämien ohjeiden ja harjoitusten kautta sinä voit itse löytää juuri sinulle sopivan suunnan ja sen myötä ne sinulle parhaiten sopivat keinot oman sinisen meresi löytämiseksi ja saavuttamiseksi.

Vaikka Oma sininen meresi ei suoranaisesti olekaan kirja NLP:stä, se sisältää runsaasti todistetusti toimivia NLP-tekniikoita ja -harjoituksia.

Tutustu kirjan sisällysluetteloon täällä.

Tilaa Oma sininen meresi –kirja pehmeäkantisena painettuna versiona hintaan 15,95 € (+ toimituskulut 2,50 €). Noin 150 sivua.

Osta painettu kirja tästä

Oma sininen meresi on saatavana myös e-kirjana pdf-muodossa. E-kirjaversion hinta on 11,95 € (ei toimituskuluja).

Osta e-kirja tästä

Oma sininen meresi -kirjaa tukee muuten mainiosti myös Tie onneen ja menestykseen -videovalmennussarja.

Seuraava Oma sininen meresi -valmennuksemme kaikille avoimena ryhmävalmennuksena pidetään 28.10.2017 klo 9-17. Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti, hinta 197,00/hlö.

OSTA PAIKKASI VALMENNUKSEEN TÄÄLTÄ

 

Lukijoiden palautteita kirjasta:

”Moikka,
Sain tänään luettua ostamani Oma sininen meresi -kirjan. Halusin tulla kertomaan Sinulle, kuinka hieno lukukokemus kirja kaiken kaikkiaan oli.
Ensimmäinen suomalainen itsensä kehittämisen kirja oli minulle kyseessä ja veti kyllä täysin vertoja parhaimmille lukemilleni ulkomaalaisillekin teoksille.
Sanasi saivat minut monesti pysähtymään ja hämmästymään, sillä minulle valkeni monia uusia ajatuksia ja näkökulmia oman elämäni eri asioista. Innoissani niitä myös jaoin heti läheisilleni.
Erityisesti liikutuin luvun 9: Miten jatkan tästä -osiosta, sillä siihen kootut tiivistelmät elämänohjeet olivat todella hyviä ja ainakin omaan elämääni täysin sopivia.
Kiitos siis tästä hienosta kirjasta ja sen tarjoamista ajatuksista. Vaalin oppejasi mielessäni ja pyrin hyödyntämään niitä elämässäni!”
Kiitollisin terveisin, Henna S.

”Oli ihan pirun hyvä kirja.” -Juha J., Vantaa

Suhtaudun yleensä varsin skeptisesti erilaisiin elämänhallintaoppaisiin, mutta tässä kirjassa oli kuitenkin aika monia hyviä ajatuksia. Tavoitteiden määritteleminen ei ole helppoa, mutta tässä kirjassa olevien harjoitusten avulla voi olla mahdollista asettaa elämälleen sellaisia päämääriä, joiden eteen on kykenevä ja halukas tekemään töitä. Tällainen toiminta lisää todennäköisesti myös hyvinvointiamme. Ja saattaapa se sininen merikin siellä horisontissa siintää.” -Satu Järvinen, http://kirjatkertovat.blogspot.fi/

”Kirjasta saa siivet selkään ja pään pilviin uuden vuoden lupausten kynnyksellä!” – Juhani K.

”Teen juuri tavoitteita Oma sininen meresi -kirjan ohjeiden pohjalta. Yksi tavoitteistani on NLP-kurssille osallistuminen. Ohjeet ovat erinomaiset ja tavoitteiden selkeyttäminen oli todella valaiseva kokemus.”  – Henriikka K., Turku

Oma sininen meresi -kirja on kokonaisuudessaan erittäin hyvä paketti… Hannu Pirilän asiantuntemus ja innostus aiheeseen näkyy, kuuluu ja tuoksuu… Hannun omat kokemukset ja näkökulmat ovat herkullista luettavaa… Kirja synnytti paljon ajatuksia ja mielikuvia.”    -Milja V., Vantaa

”Hyödynsin kirjan tarjoamia harjoituksia määrittämään omia tavoitteitani ja sain niihin jo paljon enemmän selkeyttä kuin mitä aiemmin olen esimerkiksi omaan oppimissopimukseeni pystynyt tuomaan. Seuraava askeleeni on syventää, osittaa ja tarkentaa niiden sisältöä kirjan harjoitusten avulla.
Oma Sininen Meresi tarjoaa nimenomaan vastauksen siihen, että miten asioita voi tehdä itselle paremmaksi.” -Olli Leikas, Jyväskylä, http://esseepankki.tiimiakatemia.fi/kuinka-kasvaa-ultimaattiseksi-tiimiyrittajaksi/

”Moi Hannu,
kyllä, olen päässyt pitkälle Oma sininen meri-kirjan lukemisessa. Kyllä, olen tehnyt myös harjoitukset. Kyllä, asiat ovat selkiytyneet kovastikin.
Omaa sinistä mertani olen etsinyt jo useamman vuoden. Välillä on ollut tunne, että aika lähellä rantaa olen ollut mutta syystä tai toisesta ”joku” on aina vienyt rannan ohitse. Luettuani kirjasi ja tehtyäni harjoituksia palasia alkoi loksahdella kohdalleen. Ensinnäkin kirjasi sai minut oivaltamaan sen, että yksinkertainen on kaunista. Eihän minun tarvitsekaan ottaa NLPstä kaikkea mukaan ainoastaan vain ne jotka ymmärrän ja pystyn sisäistämään. Ja jotka voin ottaa osaksi itseäni. Tavoitteiden, tarkoituksen, uskomusten ja voimavarojen tarkastelu on juuri se mitä itse tarvitsen.  Toiseksi tykkäsin kovasti tyylistäsi kirjoittaa ja jäsennellä asiaa. Selkeä ja looginen etenemistapa. Kirjaa oli helppo lukea ja ehkä juuri tuo motivoi minua tekemään kaikki harjoitukset. Perustelit myös harjoitukset hyvin joten minun ei tarvinnut miettiä miksi harjoituksia teen.
Joten isot kiitokset kirjasta. Tätä suosittelen kyllä kaikille joiden tiedän myös etsivän Omaa sinistä mertaan.”  -Kristiina R., Vantaa

”Olen lukenut oma sininen meresi- kirjasi ja pidin siitä kovasti. Olen myös käyttänyt aktiivisesti audio materiaaliasi, erityisesti ankkurointia. Minulle on ollut niistä kovasti apua. Kiitos kirjastasi, sillä on varmasti vaikutusta moniin ihmisiin kuten on ollut myös minuun.” -Jenni M., Tampere

”Hei
Tilasin kirjan ja olen lukenut sitä pitkälle ja tehnyt harjoituksia.
Tosi moni asia on yllättänyt ja pelottanut. Tavallaan ensin on tullut pelko sitten helpotus ajatuksella hei tähän on ratkaisu jos minä vaan teen toimin ja muutan mallia. Yes.
Kiitos. Tämä on todella avannut silmät. Ja mikä parasta tämä toimii. Tulee itselle palava halu viedä tätä eteenpäin. On niin huippu juttu. Ja olen jo vienytkin. Esim. miehelleni joka on uskomustensa orja ;-)
Kiitos vielä ja tsemppiä kaikkeen mitä ikinä teetkin!;-)” -Pirjo S., Tampere