Irtaudu oravanpyörästä, ota oma elämäsi hallintaasi ja löydä Oman sininen meresi.

Tämä kiehtova ja helppolukuinen opas antaa sinulle selkeät ohjeet siihen, miten määrittelet tavoitteesi oikein, miten selvität, mikä elämässäsi ja tavoitteissasi on sinulle tärkeää, miten selvität, mikä on estänyt sinua tähän asti tekemästä haluamiasi muutoksia ja miten murrat nuo esteet, miten teet suunnitelman haluamallesi muutokselle sekä miten toteutat haluamasi muutoksen.

Osta kirja nyt 19,95 €
Osta e-kirja nyt 12,95 €

 

Vieritä alas lukeaksesi lisää kirjasta ja sen sisällöstä.

Oma sininen meresi on opas itsensä kehittämiseen, itsensä tuntemiseen ja itsensä johtamiseen sekä elämänhallintaan. Ennen kaikkea, tämä kirja on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi – oli heidän elämänsä tällä hetkellä kuinka huonoa tai hyvää tahansa. Kirja sisältää runsaasti käytännön ohjeita ja harjoituksia oman menestyksesi määrittelemiseksi, onnellisuuden tunteen lisäämiseksi sekä oman sinisen meresi löytämiseksi.

Tämä inspiroiva kirja sisältää...

 • Huikean määrän hyödyllistä tietoa

  Kirja sisältää paljon mielenkiintoista tietoa mielemme toiminnasta sekä siitä, miten voit vaikuttaa oman mielesi toimintaan.

 • Tehokkaita harjoituksia ja tekniikoita

  Kirjassa on lukuisia tehokkaita harjoituksia, jotka tekemällä teet muutoksia omassa ajattelussasi ja sen kautta käyttäytymisessäsi ja toiminnassasi.

 • Vaikuttavia audioharjoituksia

  Kirja sisältää linkit kolmeen todella vaikuttavaan audioharjoitukseen, joiden tekemiseen et tarvitse muuta kuin mukavan tuolin, rauhallisen hetken ja kuulokkeet korvillasi.

5 asiaa, jotka sinun tulee huomioida tehdäksesi minkä tahansa haluamasi muutoksen elämässäsi

 • Määrittele tavoitteesi oikein

  Saat helpot ja yksityiskohtaiset ohjeet siihen, kuinka määrittelet tavoitetilasi niin, että annat aivoillesi mahdollisimman selkeät ohjeet siitä, mitä oikeasti haluat.

 • Tule tietoiseksi siitä, mikä sinulle on tärkeää

  Arvohierarkiamme kertoo meille mikä on meille kaikkein tärkeintä. Opit määrittämään oman arvohierarkiasi sekä kuinka hyödynnät sitä elääksesi juuri sellaista elämää, kuin haluat elää.

 • Miksi et ole vielä saavuttanut, mitä haluat?

  Uskomukset ovat käsityksiä ja arviointeja meistä itsestämme, muista ihmisistä sekä ympäröivästä maailmastamme. Uskomuksemme eivät ole absoluuttisia totuuksia ja ne ovat hyvin todennäköisesti estäneet sinua saamasta sitä, mitä haluat. Lukemalla kirjan, opit tunnistamaan ja muuttamaan rajoittavia uskomuksiasi.

 • Tee itsellesi motivoiva suunnitelma

  Kun tiedät, mitä haluat ja miksi haluat sitä, sinun on helppo lähteä tekemään suunnitelmaa tavoitteellesi. Kirjan ohjeilla opit tekemään itsellesi suunnitelman, joka sytyttää sinut tekemään tarvittavia asioita haluamasi eteen.

 • Toiminta tavoitteesi saavuttamiseksi

  Tekemällä oikeita asioita ja toimenpiteitä saavutat haluamasi. Kirjan ohjeilla opit toimimaan käyttäytymään tarkoituksenmukaisilla tavoilla ja – ennen kaikkea – siten, että nautit tekemisistäsi. Ja silloin nautit myös elämästäsi.

Osta Oma sininen meresi -kirja nyt, vain 19,95 €
Osta Oma sininen meresi -kirja e-kirjana, vain 12,95 €

Lue, mitä muut sanovat tästä kirjasta

Dr. Richard Bandler

”Kirja, joka antaa sinulle, lukijalle, työkalut muuttaa aidosti elämäsi suunnan. Vaikka monet työkaluista tulevat minun työstäni, se paketti, miten Hannu on koonnut ne, on sekä ainutlaatuinen että ihastuttava. Hän on pitänyt yllä sen yksinkertaisuuden, johon olen aina tähdännyt ja lisäksi esitellyt paketin, jolla lukija oppii kuinka nähdä omien rajoituksiensa toiselle puolen aitoon mahdollisuuden horisonttiin.”

Dr. Richard Bandler, NLP:n (neuro-lingvistisen ohjelmoinnin) luoja ja kehittäjä, yli 30:n menestyskirjan kirjoittaja
Lauri Mäkinen

”Suosittelen sinulle tätä kirjaa, sillä olen itsekin käyttänyt kirjan oppeja omassa elämässäni ja valmentaessani muita. Kirja on mahtava teos siitä, miten pystyt määrittelemään ja saavuttamaan oman menestyksesi, miten lisäät hyvinvointiasi sekä löydät oman sinisen meresi. Ota rohkeasti askel kohti haluamaasi elämä, lue tämä kirja ja vie elämäsi seuraavalle tasolle!”

Lauri Mäkinen, valmentaja, The Next Level
Kalliope Barlis

“Hannu on joukkuepelaaja, joka tietää, kuinka saada ihmiset elämään koko potentiaalinsa mukaisesti, inspiroiden heitä hyödyntämään jatkuvasti sitä mahdollisuuksien sinistä merta, joka on avoinna meille kaikille. Hannun kanssa työskentely on aina ollut win-win -kumppanuus ihmisillä luonnostaan olevien voimavarojen kehittämisessä. Hän on helmi. Anna voimavarojesi virrata kaiken sen opastetun viisauden mukana, joita hän tarjoaa Oma sininen meresi -kirjassa.”

Kalliope Barlis, International Best selling author, Licensed Master Trainer of NLP® and Producer

Kirjan kirjoittaja, Hannu Pirilä

Hannu Pirilä tunnetaan yhtenä Suomen johtavista NLP-kouluttajista ja itsensä kehittämisen valmentajista. Hän on niittänyt mainetta tuloksekkailla valmennuksillaan, jotka ovat tuottaneet lukuisille ihmisille merkittävästi parempaa elämänlaatua, ilman turhaa New Age -hypeä tai tekopositiivisia nauruharjoituksia.

Hannu toimii perustamansa HPA Consulting Oy:n toimitusjohtajana ja omistajana sekä perustamassaan Flow Mentaalivalmennuksessa valmentajana ja kouluttajana. Hän on suorittanut mm. eMBA- (executive Master of Business Administration) ja restonomi-tutkinnot ja hän on IIB:n (Institute for Independent Business International) akkreditoima liikkeenjohdon asiantuntija sekä LAK:n (Liikkeenjohdon Asiantuntijakeskus) hallituksen jäsen. Hannu on lisäksi Licensed Trainer of NLP®, Licensed Master Practitioner of NLP®, Licensed NLP™ Coach, Licensed Sports Performance Coach™, Licensed Business Practitioner of NLP™, Specialist Practitioner of Neuro-Hypnotic RepatterningTM, Licensed LAB Profile™ Practitioner,  Henkinen Valmentaja™ sekä Clinical Hypnotherapist.

Hannu työskentelee paitsi NLP-kouluttajana ja NLP-coachina myös yrityskonsulttina ja yritysvalmentajana. Lisäksi hän on suosittu seminaarien ja muiden tilaisuuksien puhuja sekä urheilijoiden henkinen valmentaja. Yrityspuolella hän on konsultoinut niin yksittäisiä yrittäjiä kuin pörssiyhtiöitäkin. Urheilupuolella hän taasen on toiminut henkisenä valmentajana niin juniorikoripalloilijoille kuin ammattijalkapalloilijoillekin, harrastajatennispelaajille kuin vapaaottelun maailmanmestarille ja GP-tason esteratsastajallekin. Tämän lisäksi Hannu on auttanut lukuisia ihmisiä mm. pääsemään eroon lentopelosta ja paniikkikohtauksista, lopettamaan tupakoinnin, laihtumaan sekä tekemään muita merkittäviä muutoksia elämänlaatunsa parantamiseksi.

Hannun missiona on valmentaa ihmisiä ja yrityksiä heidän haluamaansa menestykseen.

Osta Oma sininen meresi -kirja nyt, vain 19,95 €
Osta Oma sininen meresi -kirja e-kirjana, vain 12,95 €

Parantumattomasti sairaita hoitanut sairaanhoitaja Bronnie Ware on selvittänyt, mitä ihmiset katuvat kaikista eniten kuolinvuoteellaan. Viisi yleisintä katumuksen aihetta olivat:

 1. Toivon, että minulla olisi ollut rohkeutta elää omaa elämääni, eikä elämää, jota minulta odotettiin
 2. Toivon, etten olisi tehnyt niin paljon töitä
 3. Toivon, että minulla olisi ollut rohkeutta osoittaa tunteeni
 4. Toivon, että olisin pysynyt yhteydessä ystäviini
 5. Toivon, että olisin antanut itseni olla onnellisempi

Valitettavan usein ihmiset havahtuvat todellisuuteen vasta siinä vaiheessa, kun on myöhäistä. Kun oman tai tärkeän ihmisen terveyden pettämisen tai onnettomuuden seurauksena pysähdymme, havaitsemme ne mahdollisuudet elämämme aikana, joihin olisi pitänyt tarttua. Ymmärrämme, että emme ole eläneet omien arvojemme, meille tärkeiden asioiden, mukaista elämää.

Elämällä omien arvojemme vastaisesti elämme jatkuvassa epätasapainossa itsemme ja kaikkien muiden kanssa, juosten omassa oravanpyörässämme pääsemättä kuitenkaan lopulta mihinkään. Löytämällä Oman sinisen meresi voit elää sitä elämää, jota haluat elää ja jolla on sinulle merkitystä.

Ole nyt täysin rehellinen itsellesi ja vastaa muutamaan kysymykseen:

 • Onko elämäsi todella sellaista kuin haluat sen olevan?
 • Uskallatko tehdä niitä päätöksiä, joita haluaisit tehdä?
 • Elätkö arvojesi mukaista elämää ja tunnistatko ylipäätään itsellesi tärkeimmät arvot?
 • Onko elämäsi ylipäätään menossa siihen suuntaan kuin haluaisit?

Jos vastaat yhteen tai useampaan kysymykseen ”ei”, olisiko jo viimein aika tehdä ne muutokset, jotka tekevät sinut aidosti onnelliseksi?

Oma sininen meresi –kirjassa saat käyttöösi työkaluja, joiden avulla opit määrittämään ja saavuttamaan oman menestyksesi. Kirja on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi – riippumatta siitä, millaista elämä on tällä hetkellä.

Tämä kirja ei kerro sinulle mitä sinun tulisi tehdä, vaan sen sisältämien ohjeiden ja harjoitusten kautta sinä voit itse löytää juuri sinulle sopivan suunnan ja sen myötä ne sinulle parhaiten sopivat keinot Oman sinisen meresi löytämiseksi ja saavuttamiseksi.

Osta Oma sininen meresi -kirja nyt, vain 19,95 €
Osta Oma sininen meresi -kirja e-kirjana, vain 12,95 €

”Moikka,
Sain tänään luettua ostamani Oma sininen meresi -kirjan. Halusin tulla kertomaan Sinulle, kuinka hieno lukukokemus kirja kaiken kaikkiaan oli.
Ensimmäinen suomalainen itsensä kehittämisen kirja oli minulle kyseessä ja veti kyllä täysin vertoja parhaimmille lukemilleni ulkomaalaisillekin teoksille.
Sanasi saivat minut monesti pysähtymään ja hämmästymään, sillä minulle valkeni monia uusia ajatuksia ja näkökulmia oman elämäni eri asioista. Innoissani niitä myös jaoin heti läheisilleni.
Erityisesti liikutuin luvun 9: Miten jatkan tästä -osiosta, sillä siihen kootut tiivistelmät elämänohjeet olivat todella hyviä ja ainakin omaan elämääni täysin sopivia.
Kiitos siis tästä hienosta kirjasta ja sen tarjoamista ajatuksista. Vaalin oppejasi mielessäni ja pyrin hyödyntämään niitä elämässäni!”

Henna S.

”Oli ihan pirun hyvä kirja.”

Juha J., Vantaa

”Suhtaudun yleensä varsin skeptisesti erilaisiin elämänhallintaoppaisiin, mutta tässä kirjassa oli kuitenkin aika monia hyviä ajatuksia. Tavoitteiden määritteleminen ei ole helppoa, mutta tässä kirjassa olevien harjoitusten avulla voi olla mahdollista asettaa elämälleen sellaisia päämääriä, joiden eteen on kykenevä ja halukas tekemään töitä. Tällainen toiminta lisää todennäköisesti myös hyvinvointiamme. Ja saattaapa se sininen merikin siellä horisontissa siintää.”

Satu Järvinen, http://kirjatkertovat.blogspot.fi/

”Kirjasta saa siivet selkään ja pään pilviin uuden vuoden lupausten kynnyksellä!”

Juhani K.

”Teen juuri tavoitteita Oma sininen meresi -kirjan ohjeiden pohjalta. Yksi tavoitteistani on NLP-kurssille osallistuminen. Ohjeet ovat erinomaiset ja tavoitteiden selkeyttäminen oli todella valaiseva kokemus.”

Henriikka K., Turku

”Oma sininen meresi -kirja on kokonaisuudessaan erittäin hyvä paketti… Hannu Pirilän asiantuntemus ja innostus aiheeseen näkyy, kuuluu ja tuoksuu… Hannun omat kokemukset ja näkökulmat ovat herkullista luettavaa… Kirja synnytti paljon ajatuksia ja mielikuvia.”

Milja V., Vantaa

”Hyödynsin kirjan tarjoamia harjoituksia määrittämään omia tavoitteitani ja sain niihin jo paljon enemmän selkeyttä kuin mitä aiemmin olen esimerkiksi omaan oppimissopimukseeni pystynyt tuomaan. Seuraava askeleeni on syventää, osittaa ja tarkentaa niiden sisältöä kirjan harjoitusten avulla.
Oma Sininen Meresi tarjoaa nimenomaan vastauksen siihen, että miten asioita voi tehdä itselle paremmaksi.”

Olli Leikas, Jyväskylä, http://esseepankki.tiimiakatemia.fi/kuinka-kasvaa-ultimaattiseksi-tiimiyrittajaksi/

”Moi Hannu,
kyllä, olen päässyt pitkälle Oma sininen meri-kirjan lukemisessa. Kyllä, olen tehnyt myös harjoitukset. Kyllä, asiat ovat selkiytyneet kovastikin.
Omaa sinistä mertani olen etsinyt jo useamman vuoden. Välillä on ollut tunne, että aika lähellä rantaa olen ollut mutta syystä tai toisesta ”joku” on aina vienyt rannan ohitse. Luettuani kirjasi ja tehtyäni harjoituksia palasia alkoi loksahdella kohdalleen. Ensinnäkin kirjasi sai minut oivaltamaan sen, että yksinkertainen on kaunista. Eihän minun tarvitsekaan ottaa NLPstä kaikkea mukaan ainoastaan vain ne jotka ymmärrän ja pystyn sisäistämään. Ja jotka voin ottaa osaksi itseäni. Tavoitteiden, tarkoituksen, uskomusten ja voimavarojen tarkastelu on juuri se mitä itse tarvitsen.  Toiseksi tykkäsin kovasti tyylistäsi kirjoittaa ja jäsennellä asiaa. Selkeä ja looginen etenemistapa. Kirjaa oli helppo lukea ja ehkä juuri tuo motivoi minua tekemään kaikki harjoitukset. Perustelit myös harjoitukset hyvin joten minun ei tarvinnut miettiä miksi harjoituksia teen.
Joten isot kiitokset kirjasta. Tätä suosittelen kyllä kaikille joiden tiedän myös etsivän Omaa sinistä mertaan.”

Kristiina R., Vantaa

”Olen lukenut oma sininen meresi- kirjasi ja pidin siitä kovasti. Olen myös käyttänyt aktiivisesti audio materiaaliasi, erityisesti ankkurointia. Minulle on ollut niistä kovasti apua. Kiitos kirjastasi, sillä on varmasti vaikutusta moniin ihmisiin kuten on ollut myös minuun.”

Jenni M., Tampere

”Hei
Tilasin kirjan ja olen lukenut sitä pitkälle ja tehnyt harjoituksia.
Tosi moni asia on yllättänyt ja pelottanut. Tavallaan ensin on tullut pelko sitten helpotus ajatuksella hei tähän on ratkaisu jos minä vaan teen toimin ja muutan mallia. Yes.
Kiitos. Tämä on todella avannut silmät. Ja mikä parasta tämä toimii. Tulee itselle palava halu viedä tätä eteenpäin. On niin huippu juttu. Ja olen jo vienytkin. Esim. miehelleni joka on uskomustensa orja ;-)
Kiitos vielä ja tsemppiä kaikkeen mitä ikinä teetkin!;-)”

Pirjo S., Tampere
Osta Oma sininen meresi -kirja nyt, vain 19,95 €
Osta Oma sininen meresi -kirja e-kirjana, vain 12,95 €