Arvot ja elämän tarkoitus - Viikko 6

Elä arvojesi ja tarkoituksesi mukaisesti


Tässä valmennuksen kuudennessa moduulissa opit, miksi tarpeettomista ja sinua huonosti palvelevista asioista, ajatuksista ja tavoista irti päästäminen on niin tärkeää. Lisäksi opit, kuinka elät jokapäiväistä elämääsi niin, että se tukee arvojasi ja elämän tarkoitustasi.


Irti päästämisen merkitys Muutoksen universaalissa kierrossa

Tällä videolla esittelen miksi irti päästäminen on sinulle niin tärkeää, jotta pystyt elämään omien arvojesi kautta, omaa tarkoitustasi toteuttaen.

Videon alta löydät myös linkin, josta pääset lukemaan aihetta käsittelevän blogikirjoitukseni.


Mistä päästää irti ja mitä vahvistaa elämässäsi?

Tällä moduulin toisella videolla esittelen erinomaisen harjoituksen, jonka avulla voit selvittää, mistä päästää irti ja mitä vahvistaa elämässäsi.


Seitsemän tasoa syvälle

Tällä videolla esittelen toisen erinomaisen harjoituksen, jonka avulla voit saada vielä lisää oivalluksia siihen, mikä sinulle on tärkeää ja mikä on tarkoituksesi.


Toimintasi ja käyttäytymisesi tästä eteenpäin

Tällä moduulin neljännellä videolla opit, kuinka elää, toimia ja käyttäytyä tästä eteenpäin. Saat yleisiä ohjeita siihen, kuinka varmistat, että arvosi ja tarkoituksesi toteutuvat päivittäisessä elämässäsi.


Bonusviikko

Tällä videolla kerron hieman tulevasta bonusviikosta ja sen sisältämästä kaiken yhteen vetävästä harjoituksesta.

Viikon kuluttua saat taas sähköpostiisi minulta viestin, jonka kautta pääset bonusmoduulin pariin. Luvassa on huikea kaiken yhteen vetävä harjoitus!