Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennus

Viikko 2

Tervetuloa Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkokurssin toiselle viikolle. Tällä kertaa olen jakanut valmennuksen kolmelle eri videolle. Tämä sen vuoksi, että valmennus sisältää äärimmäisen tehokkaan, mielenkiintoisen ja hyödyllisen harjoitteen, jonka haluan sinun nyt tekevän. Koska tässä harjoitteessa on eri vaiheita, olen jakanut videon siten, että saat tehtyä aina yhden vaiheen loppuun ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

Aloita siis videoiden katsominen ylimmästä videosta ja kun olet saattanut videolla esittelemäni harjoitteen ensimmäisen vaiheen loppuun, siirry sivulla alaspäin ja katso seuraava video. Katsottuasi toisen videon ja tehtyäsi harjoitteen siihen asti, voit taas mennä sivulla alaspäin ja katsoa kolmannen videon.

Videot katsottuasi ja harjoitteen tehtyäsi sinulla alkaa olla jo varsin hyvä käsitys siitä, mitä sinä haluat elämältäsi sekä mitä asioita sinä pidät tärkeänä. Nämä ovat elämänhallinnan ja itsensä johtamisen kulmakiviä. Viikon kuluttua saat taas linkin seuraavaan valmennukseen. Siihen saakka,

Voi hyvin.