Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennus

Viikko 4

Olet edennyt jo neljännelle viikolle elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennuksessa. Ennen kuin menet valmennuksessa eteenpäin ja katsot alla olevan videon, varmista, että olet todella katsonut aiempien viikkojen videot sekä tehnyt niihin liittyvät harjoitteet, sillä nämä valmennusvideot ja -harjoitteet rakentuvat koko ajan aiemmin oppimasi luomalle perustalle.

Kun olet varma, että olet tunnollisesti katsonut aiemmat videot ja tehnyt niihin liittyvät harjoitteet, siirry sivulla alaspäin ja katso alla oleva tämän viikon valmennusvideo, joka onkin noin tunnin pituinen. Tämän videon katsottuasi ymmärrät merkittävästi paremmin miten mielesi ja aivosi toimivat sekä kuinka voit hallita paremmin omaa ajatteluasi ja käyttäytymistäsi.

Tämän viikon valmennukseen liittyy myös MP3-muodossa oleva Menneisyyden muuttaminen -audioharjoitus. Tätä harjoitusta varten sinun tulee vain varmistaa, ettei sinua häiritä, istuutua mukavasti tuoliin, laittaa kuulokkeet korvillesi ja tehdä harjoitus äänittellä kuuluvien ohjeiden mukaan.

Voit kuunnella harjoitteen klikkaamalla videon alla olevan soittonauhan toistopainiketta.

Viikon kuluttua taas lisää materiaalia. Siihen saakka,

Voi hyvin.