Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennus

Viikko 6

On jo Elämänhallinnan ja itsensä johtamisen verkkovalmennuksen kuudennen viikon aika.

Elämänhallinta ja itsensä johtaminen tarkoittaa viime kädessä oikeanlaista toimintaa ja käyttäytymistä. Kun hallitset toimintojasi ja käyttäytymistäsi siten, että ne johtavat sinua kohti haluamiasi asioita, voit kokea menestystä.

Jotta saat aikaiseksi oikeanlaista toimintaa ja käyttäytymistä, sinulla on hyvä olla jonkinlainen suunnitelma siitä, mitä haluat tehdä. Minun mielestäni tämän suunnitelman ei missään nimessä tule olla täydellinen. Kuitenkin, ilman minkäänlaista suunnitelmaa toimeen ryhtyminen on usein haastavaa ja saattaa usein olla jopa se syy, miksi et ole saanut mitään aikaan.

Alla olevalla videolla paneudumme siis suunitelman tekoon. Tämän lisäksi videon alta löytyy linkki blokikirjoitukseeni Aivojemme RAS-järjestelmä, jonka pyydän sinua lukemaan.

Blogikirjoituslinkin alta löydät vielä audiopalkin, joka sisältää taas yhden erinomaisen audioharjoitteen, nimeltään Tulevaisuudesta käsin suunnittelu. Suosittelen, että hyödynnät harjoitetta aina, kun olet asettanut itsellesi jonkin tavoitteen etkä oikein vielä tiedä kuinka saavutat sen.

Nähdään taas viikon kulutua.

Voi hyvin.