Arvot ja elämän tarkoitus - Viikko 5

Suunnitelman tekeminen ja tavoitteiden soveltaminen


Tässä valmennuksen viidennessä moduulissa opit, kuinka tehdä suunnitelma jonkin tietyn tavoitteen tai tavoitetilan saavuttamiseksi. Lisäksi opit, kuinka sovellat eri tavoitteita jokapäiväiseen elämääsi niin, että ne tukevat elämän tarkoitustasi.


Suunnitelman tekeminen

Tällä videolla esittelen "Tulevaisuudesta käsin suunnittelu" -nimisen tekniikan, jonka avulla voit tehdä oman suunnitelmasi minkä tahansa tavoitteen tai tavoitetilan saavuttamiseksi.

Videon alta löydät myös äänitiedoston, jota voit käyttää tekniikan tekemiseen. Voit tehdä harjoitteen joko mukavassa tuolissa istuen tai seisten niin, että voit ottaa fyysisiä askeleita mieltämälläsi aikajanalla. Voit myös käyttää Pause/Play -painiketta rytmittääksesi harjoitteen itsellesi sopivaksi.


"Olla-," "tehdä-" ja "toiminta" -tavoitteet

Tällä toisella videolla opit, kuinka asettaa ja hyödyntää "olla-," "tehdä" ja "toiminta" -tavoitteita jokapäiväisessä elämässäsi. Tämä on huikea harjoite, jonka avulla selkeytät itsellesi se toiminnot, jotka vievät sinua kohti itsellesi määrittelemää tarkoitusta.

Viikon kuluttua saat taas sähköpostiisi minulta viestin, jonka kautta pääset seuraavan valmennusmoduulin pariin. Luvassa on lisää kiehtovaa ja äärimmäisen hyödyllistä materiaalia!