Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Valmennukset ja koulutukset yrityksille

Talousjohtaja kysyy toimitusjohtajalta: ”Mitä tapahtuu, jos me investoimme henkilökuntamme valmentamiseen ja kouluttamiseen ja sitten he lähtevät?”

Toimitusjohtaja: ”Mitä tapahtuu, jos me emme investoi ja he jäävät?”

Flow Mentaalivalmennuksella on runsas valikoima yritysjohdolle sekä yritysten henkilökunnalle suunniteltuja valmennuksia ja koulutuksia. Valmentajina toimivat omien erityisalojensa huippuammattilaiset, jotka panostavat valmennuksissaan erityisesti vuorovaikutukseen yleisönsä kanssa. He eivät paasaa puhujapöntöistä käsin, vaan ottavat yleisönsä mukaan.

Valmiiksi suunniteltujen valmennuskonseptien lisäksi teemme myös yksilöidysti räätälöityjä valmennuksia yritysten erityistarpeisiin. Kaikissa valmennuksissa lähtökohtana on aina tilaajan tavoitteet ja tarpeet.

Suosituimpia johdon valmennus- ja henkilöstön koulutusteemojamme ovat mm.:

Henkilöstökoulutus

Hannu Pirilä ja Aleksi Litovaara puhumassa aiheesta Burnout, boreout ja flow

Jossain määrin pidempiaikaisia valmennus- ja koulutusprojektejamme ovat mm.

Katso video, jolla valmentajamme Hannu Pirilä ja Timo Räkköläinen kertovat kokonaisvaltaisista koulutus- ja valmennuspaketeistamme:

Palautetta ryhmävalmennuksistamme ja koulutuksistamme:

BW-Restaurants ja Hannu Pirilä

Tomi Björck, Hannu Pirilä, Matti Wikberg (eturivissä) ja BW Restaurantsin esimiehet valmennuksen lopuksi.

”Olen ollut todella tyytyväinen Flow Mentaalivalmennuksen yritysvalmennuksiin. Suosittelen niitä erittäin lämpimästi myös muille.”

– Tomi Björck, Ravintoloitsija/keittiömestari, BW-Restaurants Oy

”Hei Hannu,

Työhyvinvointiryhmämme sai kauttaaltaan myönteistä palautetta vetämästäsi iltapäivästä, se oli oikein tervetullut, tuottava ja virkistävä tilaisuus pohdiskella ja konkreettisesti työstää työn sujumisen tekijöitä. Iltapäivä toteutti myös tarpeen edistää koko yksikön yhteistä kanssakäymistä luovasti ja konkreettisesti.

– Kirsi M., Helsinki

”Mielestäni olen oppinut kääntämään ajatukseni positiiviseksi… Sitä en olisi uskonut itsestäni, koska olen itseni tuominnut ajatuksillani. Ajatukseni ovat pikkuhiljaa kääntyneet positiivisempaan suuntaan. Nyt kun olen saavuttanut yhden etapin, niin on helppo uskoa, että muidenkaan asioiden saavuttaminen ei ole vaikeaa… Ajatukseni ovat nähneet asiat hoidossa ja lopputulos on kristallin selvä, niin en ole ongelmien kohdatessa mennyt paniikkiin. Olen toiminut. Ja saanut tavoitteeni.

Ongelmat saivat minut ennen paniikkiin, olen oppinut rauhoittamaan mieleni ja katsomaan tilannetta uudessa valossa. Ihminen ei paniikissa osaa toimia. Olen oppinut ajattelemaan, että ongelmat ovat tarkistamisen paikkoja, eikä epäonnistumisia.

Realiteetit olen oppinut myös katsomaan tarkasti. Miettimään ei tärkeitä ja tärkeitä asioita. Näin olen päässyt toivottuun lopputulokseen.”

– Salina H., Vantaa

”Sen kurssin käytyäni on alkanut tapahtua monella saralla. Ja todella positiivisia settejä. Kiitti!

– Jarno R., Helsinki

Kiitos Hannu!

Eilinen oli hyödyllinen koulutus. Vaikka monet asiat olivat minulle tuttuja, käytännön pohdinta ja suunnittelu teki päivästä oikein antoisan. Tilasinpa kirjasikin, jotta mieheni pääsee myös tutustumaan käytännönläheiseen työskentelymalliisi.

– Arja P., Helsinki

 

Katso myös alla oleva videokooste Flow Mentaalivalmennuksen Hannu Pirilän esityksestä Kasvun ja menestyksen neljä askelmaa:

Kun haluat tilata yrityksellesi valmennuksen tai koulutuksen tai kun haluat saada lisää tietoa niistä, ota yhteyttä:

info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281

Yritysvalmennustemme hintaesimerkkejä löydät täältä.