Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Urheilijoiden henkinen valmennus

 

5 askelta flow-tilan saavuttamiseenHaluatko saavuttaa flow-tilan helpommin, useammin ja nopeammin?

Tilaa itsellesi valmentajamme Hannu Pirilän 5 askelta flow-tilaan -ohjelma ILMAISEKSI täältä.


Mitä on henkinen valmennus ja mentaalivalmennus?

Henkinen valmennus – tai mentaalivalmennus – auttaa urheilijoita löytämään itsestään ne henkiset voimavarat, joiden avulla he kykenevät parhaimpaan suoritukseensa silloin he sitä haluavat ja tarvitsevat.

Henkinen valmennus on tähän asti on ollut lähinnä harvojen ja valittujen mystinen etuoikeus, ja psykologit ovat suojanneet aihetta huolellisesti. Tämä on antanut henkiselle valmennukselle pitkälti elitistisen imagon – jotain sellaista, josta ainoastaan lajinsa parhaat urheilijat ovat päässeet nauttimaan, vaikka muutkin olisivat sitä tarvinneet aivan yhtä paljon. Loppujen lopuksi, urheilun kauneus on kuitenkin juuri sen puhtaimmassa olemuksessa: kamppailussa oman itsesi ja oman suorituskykytasosi välillä sekä tietysti treenaamisesta ja kilpailemisesta nauttimisessa.

Flow Mentaalivalmennus tarjoaa pitkälti NLP:hen pohjautuvaa henkistä valmennusta, joka voi antaa sinulle tarvitsemasi kyvyt saavuttaaksesi enemmän, suoriutua paremmin tai vain nauttia lajistasi enemmän. Työskentelemme lajisi henkisen puolen parissa käyttäen toimiviksi todistettuja menetelmiä ja tekniikoita, jotka auttavat sinua mentaalisen puolen haasteissasi. Useimmat käyttämistämme tekniikoista ovat geneerisiä eivätkä ole siis sidoksissa mihinkään tiettyyn lajiin. Näin ollen pystymme työskentelemään kaikentyyppisten urheilulajien edustajien kanssa, aivan kuten kenen tahansa kanssa, joka haluaa hyödyntää kykyjään korkeammalla suoritustasolla, lähes missä asiayhteydessä tahansa.

Kaikki Flow Mentaalivalmennuksen valmentajat ovat suorittaneet kansainvälisen Licensed Sports Performance CoachTM -sertifikaatin.
Menestysvalmennus-HuippusuoritusvalmennusOlemme jakaneet urheilijoiden henkisen valmennuksen kahteen pääteemaan: Menestysvalmennukseen ja Huippusuoritusvalmennukseen.

Menestysvalmennuksen ja huippusuoritusvalmennuksen välinen ero ei kuitenkaan ole selkeä kiveen hakattu raja, vaan niiden ”aluerajat” kulkevat pikemminkin toistensa alueita leikaten. Tämä tarkoittaa sitä, että monet menestysvalmennuksen tekniikoista toimivat myös haettaessa huippusuoritusta sekä päinvastoin.

Näiden lisäksi autamme toki urheilijoita ja liikunnanharrastajia kaikissa muissakin mentaalivalmennuksen tarpeissa.


Menestysvalmennus urheilijoille

Menestysvalmennuksen kantavana ajatuksena on valmentaa urheilija luomaan oma menestysstrategiansa. Menestysvalmennuksessa työstetään mm. urheilijan tavoitteita, motivaatiota, uskomuksia, tunnetiloja sekä, ennen kaikkea, työstetään kaikkein tarkoituksenmukaisimpia toimintamalleja menestyksen saavuttamiseksi.

» Lue lisää


Huippusuoritusvalmennus urheilijoille

Huippusuoritusvalmennus puolestaan painottuu ensisijaisesti kilpasuorituksen optimointiin. Urheilija valmennetaan saamaan itsestään oikealla hetkellä se paras oma suorituksensa esiin, ulosmittaamaan se vuosien aikana harjoiteltu ja työstetty suorituskyky, pystymään parhaimpaansa juuri silloin kun sitä eniten tarvitaan, saavuttamaan flow-tila, jolloin kaikki sujuu käsittämättömällä helppoudella ja maksimaalisella suorituskyvyllä.

» Lue lisää


Oletko miettinyt miltä vieläkin parempi suorituskyky ja menestyminen omassa lajissasi mahtaisi tuntua?

Lue Hannu Pirilän blogikirjoitukset Mitä on mentaalivalmennuksen personal trainer sekä  Huippusuoritus ja menestyminen


 

Haluatko saavuttaa flow-tilan helpommin, useammin ja nopeammin?

Tilaa itsellesi valmentajamme Hannu Pirilän 5 askelta flow-tilaan -ohjelma ILMAISEKSI täältä.


 

Katso myös alla oleva video, jossa NLP:n kehittäjä Dr Richard Bandler esittelee joitain NLP:n ja urheilun henkisen valmennuksen tekijöistä:

Katso lisäksi alla oleva video, jossa Tina Taylor haastattelee International Director of Sports Coaching of Society of NLP:n johtajaa Anders Piperia, kirjan ”Shortcut to Flow” kirjoittajaa ja kirjan ”Coach John” toista kirjoittajaa:

Kun haluat itsellesi valmennuksen, tilata sellaisen seurallesi tai kun haluat saada lisää tietoa, ota yhteyttä:
info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281

QDreams golf banner