Flow Mentaalivalmennus
Valmennamme ihmisiä ja yrityksiä henkiseen hyvinvointiin ja menestykseen

Henkilökohtainen valmennus ja Coaching

Henkilökohtainen valmennus ja coaching

Henkilökohtaisen valmennuksen avulla pääset huipulle.

Tekemällä samoja asioita samalla tavalla voit saada aikaan ainoastaan samanlaisia tuloksia. Mikäli haluat saada aikaan toisenlaisia tuloksia, jonkin asian täytyy muuttua.

Mitä on henkilökohtainen valmennus ja coaching?

Flow Mentaalivalmennuksen henkilökohtainen valmennus ja coaching tarkoittaa sitä, että sinulla on käytössäsi huipputehokas elämäntaidon valmentaja, eräänlainen mielenhallinnan Personal Trainer. Erona moniin Life Coach -palveluihin on kuitenkin se, että meidän missionamme on saada aikaan haluamiasi muutoksia ja tuloksia nopeasti – jo heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

NLP:hen pohjautuvan henkilökohtaisen valmennuksen, coachingin, avulla löydät itsestäsi omat vahvuutesi, jotka auttavat sinut menestykseen ja elämänlaatusi paranemiseen, olipa lähtökohtasi sitten mikä tahansa.

Henkilökohtainen valmennus lähtee aina valmennettava omista tarpeista ja tavoitteista. Kun tavoitteet ovat selvillä, autamme valmennettavaamme löytämään kaikkein tarkoituksenmukaisimmat tavat, uskomukset, strategiat sekä ajattelu- ja toimintamallit näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarvittavan muutoksen aikaansaaminen yksin voi usein olla hankalaa. Olemme usein niin tottuneita tekemään asioita tutuilla ja turvallisilla tavoilla, että tiedostamaton mielemme vastustaa siirtymistä uuteen – vaikka tietoisesti tietäisimmekin sen olevan meille hyväksi.

Tiedostamatonta mieltämme, ja samalla suurinta osaa käyttäytymistämme, ohjaavat mm. uskomuksemme, arvomaailmamme, strategiamme sekä monet muut sinne juurtuneet mallit. Monet näistä malleista olemme oppineet ja omaksuneet lapsuudessamme, jolloin ne saattoivat olla meille hyvinkin tarkoituksenmukaisia. Ne asiat, jotka palvelivat meitä hyvin lapsuudessamme, eivät kuitenkaan välttämättä palvele meitä ja tavoitteitamme enää ollessamme aikuisia.

Kuinka montaa ideaa tai ajatusta olet uskonut, jotka ovat estäneet sinua tekemästä asioita elämässäsi, mutta jotka eivät ehkä olekaan totta? Kuinka monta kertaa olet luopunut jostain vain koska olet uskonut, että et ole tarpeeksi hyvä saavuttaaksesi haluamaasi? Kuinka monta asiaa olet missannut koska olet ollut vakuuttunut, että et kuitenkaan voi saada niitä?

Halutessamme muutosta elämäämme haasteeksi muodostuu usein rajoittavien uskomustemme, malliemme ja strategioidemme tunnistaminen ja muuttaminen. Näiden tunnistaminen ja muuttaminen ei todellakaan ole välttämättä helppoa omin avuin. Tämän vuoksi saatammekin tarvita ammattimaisen valmentajan tai mentorin apua.

Samu Haber, Photo by Olaf Heine

”Olen Hannu Pirilän valmennuksessa oppinut ajattelemaan uusilla tavoilla ja sen myötä ryhtynyt toimimaan ja käyttäytymään tietyissä tilanteissa eri tavoin, minkä ansioista olen puolestaan saanut aikaan uudenlaisia tuloksia. Suosittelen Hannun valmennuksia erittäin lämpimästi kaikille, jotka haluavat saada aikaan positiivisia muutoksia elämässään.”
-Samu Haber, artisti, Sunrise Avenue

Hyvä valmentaja osaa oikeiden kysymystekniikoiden avulla kartoittaa ja tunnistaa uskomusjärjestelmämme, arvomaailmamme ja strategioidemme toimivuuden ja tarkoituksenmukaisuuden. Kartoituksen perusteella valmentaja kykenee sitten valitsemaan sopivimmat tekniikat ja harjoitteet tarvittavan muutoksen aikaansaamiseksi .

Flow Mentaalivalmennuksen NLP:hen pohjautuvasta henkilökohtaisesta valmennuksesta voi olla lähes äärettömästi hyötyä ihmisen henkilökohtaisen kehittymisen saralla. Olitpa sitten johtaja, työntekijä, urheilija, taiteilija, kotiäiti tai kuka tahansa, henkilökohtaisen valmennuksemme avulla voit esimerkiksi löytää itsestäsi uusia voimavaroja, häivyttää rajoittavat uskomukset, saavuttaa ”flow-tila” halutessasi tai päästä paremmin kosketuksiin luovuutesi kanssa.

“Kun katsot hienoa taidetta ja urheilua, näet ihmisiä, jotka käyttävät valmentajia, jotka inspiroivat heitä menemään tavanomaisuuden ulkopuolelle, saamaan itsestään irti parhaimpansa. Kaikessa toiminnassa, joka edellyttää suoritusta, valmennus voi näytellä kriittistä roolia.” – Susan Corbett

NLP:n kehittäjä Richard Bandlerin silmät avaava video muutoksesta, kehittymisestä ja ajattelusta:

Joitain esimerkkejä asioista tai tilanteista, joissa henkilökohtaista valmennusta (Coachingia) on menestyksekkäästi hyödynnetty:

Flow Mentaalivalmennuksen valmentajat ovat erikoistuneet erityisesti yllä mainittuihin henkilökohtaisen kehittymisen osa-alueisiin. Näiden lisäksi voimme kartoittaa lukuisia muitakin tarpeita ja työstää niitä. Kuvittele, miltä tuntuisi saada oma elämäsi paremmin hallintaasi ja saavuttaa elämässäsi niitä asioita, joita todella haluat saavuttaa.

NLP:hen pohjautuvassa henkilökohtaisessa valmennuksessa käytetään yleensä useita NLP-tekniikoita peräkkäin tai yhtäaikaisesti. Yleisimmin käytettäviä tekniikoita ovat mm. ankkurointi, hypnoosi, meta-mallien hyödyntäminen, meta-ohjelmien hyödyntäminen, strategian kartoittaminen, submodaliteettien muokkaus, swish-automatisointi, asian/kokemuksen uudelleenmäärittely sekä erilaiset visualisointiharjoitteet. Ennen tekniikoiden käyttöä käydään asiakkaan kanssa aina kartoituskeskustelu, jonka pituus voi vaihdella suurestikin.

Flow Mentaalivalmennuksen henkilökohtaisen valmennuksen avulla saadaan aikaan pysyviä muutoksia usein jo yhdellä tapaamiskerralla. Joskus saattaa kuitenkin olla tarpeen pitää kaksi tai useampikin sessio, erityisesti silloin, kun muutoksia halutaan saada aikaiseksi useilla eri tasoilla.

”Moi Hannu! Ja kiitokset viimeisestä, paniikkihäiriöitä ei viime aikoina tosiaankaan ole enää ollut.” – Jani L., Lahti

”Moi Hannu! Mul on täs nyt menny luksus hyvin, eikä oo pyörrytellyt yhtään. Kiitos tosi paljon, olen saanut avun ja olen siitä tosi kiitollinen.” -Tarja A., Vantaa

”Opin huikeasti ja käytännössä on jo tullut kokeiltuakkin paljon ja olen saanut ihan mielettömiä juttuja aikaiseksi. Itsellä taas olo helpompi, selkeämpi ja omat arvot kuin myös tavoitteet paremmin selvillä. Kiitos Hannu, oon todella iloinen että löysin sun oppiin ja valmennettavaksi.” – Ville K., Vantaa

”Hannu, Kokemuksesta voin kyl sanoo, et oot kyl vimosen päälle ammattilainen siinä mitä teet ja tulokset puhuu puolestaan 👌🏻 Oon ollu enemmän ku tyytyväinen sun valmennuksiin 😃👍🏻.” -Lassi Y., Helsinki

Kuinka nopeasti sinä haluat saada hyviä muutoksia aikaan elämässäsi?

Ota yhteyttä:
info@mentaalivalmennus.fi
tai 050 66281

Valmennushinnastomme löydät täältä.